ΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/07/2019 19:13 EEST

«Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά στις πιάτσες της Αθήνας

Εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους.

EUROKINISSI

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Χθες Τρίτη, οι αστυνομικοί επιχείρησαν στις περιοχής γύρω από τη Νομική Σχολή, του Πνευματικού Κέντρου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου, της Βαρβακείου Αγοράς και της Πλατείας Θεάτρου, καθώς και στις οδούς Αντωνιάδου, Χαλκοκονδύλη και Ιάσωνος.

Η ειδική αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και τη δημιουργία εστιών συγκέντρωσης τοξικοεξαρτημένων ατόμων, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 136 άτομα και προσήχθησαν 25, εκ των οποίων έξι συνελήφθησαν κατά περίπτωση, για διακίνηση και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Sponsored Post