Σοφία Λόρεν: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από πτώση μέσα στο σπίτι της

Μια πηγή δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι επικρατεί «συγκρατημένη αισιοδοξία» για την έκβαση της επέμβασης και την ανάρρωση της Ιταλίδας σταρ.
via Associated Press

Η Σοφία Λόρεν φέρεται να τραυματίστηκε σε πτώση στο μπάνιο του σπιτιού της μ΄αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση την Κυριακή (24/09).

Η 89χρονη ηθοποιός, που θεωρείται από πολλούς η πιο δημοφιλής Ιταλίδα της γενιάς της κι ένα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ, λέγεται ότι υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση την Κυριακή μετά από τραυματισμό σε πτώση στο σπίτι της στην Ελβετία.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός λέγεται ότι υπέστη αρκετά κατάγματα, συμπεριλαμβανομένου ενός στο μηριαίο οστό που φέρεται να χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Η επέμβαση φαίνεται πως υπήρξε επιτυχής. Μια πηγή δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι υπάρχει «συγκρατημένη αισιοδοξία» για την έκβαση της επέμβασης και την ανάρρωση της Σοφία. Οι πηγές πρόσθεσαν ότι οι γιοι της Κάρλο και Εντοάρντο βρίσκονται στο πλευρό της στο νοσοκομείο. Επίσης η ίδια πηγή ανέφερε πως η ανάρρωση της Λόρεν, θα περιλαμβάνει μια σύντομη ανάρρωση και στη συνέχεια μια μακρά θεραπεία αποκατάστασης.

Η είδηση της πτώσης της Λόρεν έγινε γνωστή από ένα εστιατόριο που επρόκειτο να ανοίξει στο Μπάρι της Ιταλίας στις 26 Σεπτεμβρίου, το τέταρτο εστιατόριο που θα φέρει το όνομά της. Η ηθοποιός επρόκειτο επίσης να βραβευτεί από την πόλη, αλλά πλέον όλες οι υποχρεώσεις της για το προσεχές μέλλον έχουν ακυρωθεί.

Πηγή: Hollywood Reporter.

Δημοφιλή