Ο Μπρους Γουίλις απέκλεισε τη Ντέμι Μουρ από τη διαθήκη του

Ο ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.
Phil Faraone/VMN18 via Getty Images

O Μπρους Γουίλις, 67 ετών, σκέφτεται να γράψει ξανά τη διαθήκη του και να διαγράψει από αυτήν, το όνομα της πρώην συζύγου του, Ντέμι Μουρ, χωρίς ωστόσο η ηθοποιός, να ενοχλείται από αυτή την απόφασή του.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός αποσύρεται από την ενεργό δράση καθώς διαγνώστηκε με αφασία, μια ασθένεια που σχετίζεται με εγκεφαλικη βλάβη.

Η ασθένεια, μεταξύ άλλων, επηρεάζει την καθημερινότητά του εμποδίζοντας τις επικοινωνιακές του ικανότητες και την ικανότητά του να μιλάει.

Προσφάτως προκάλεσε ποίκιλα σχόλια με την απόφαση του, να αφήσει από ένα εκατομμύριο δολάρια στις κόρες που απέκτησε από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, όταν η συνολική αξία της περιουσίας του αποτιμάται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, o Γουίλις η νέα τροποποίηση πραγματοποιήθηκε καθότι η εξέλιξη της πάθησης από την πάσχει, που εμποδίζει την ικανότητά του να επικοινωνεί, τον έχει φέρει σε μια θέση, η οποία τον δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

«Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογενείας στο Radar Online. «Πιστεύει ότι η Ράμερ, η Σκάουτ και η Ταλούλα έχουν πάρει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει οικονομικά και τις έχει εξασφαλίσει για όλη τους τη ζωή».

Ο ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Χέμινγκ. Πρόκειται για τις κόρες του Μέιμπελ που είναι 10 ετών και την 8χρονη Έβελιν.

Ατομο που γνωρίζει καλά τον Μπρους Γουίλις ανέφερε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Μπρους είχε βληθεί».

Δημοφιλή