Σοβαρή καταγγελία πατέρα θυμάτων για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη»

Τι υποστηρίζει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα των Τεμπών.
Xinhua News Agency via Getty Images

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για τον σταθμάρχη Λάρισας την νύχτα του δυστυχήματος προχώρησε ο πατέρας θυμάτων, Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του αλλά και την ανιψιά του στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς ισχυρίζεται πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης είχε καλέσει μια ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο, την νύχτα που έγινε το μοιραίο.

Η καταγγελία έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6 και μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια άλλη πηγή, ωστόσο αναμφίβολα προκαλεί αίσθηση.

«Υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει»

Αναλυτικά η καταγγελία του πατέρα των δύο θυμάτων, «Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο. Πήγαινε πες το σε κανέναν άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

Τόνισε πως υπάρχουν στοιχεία μέσα στη δικογραφία που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος και κατέληξε λέγοντας πως το μόνο που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι δικαιοσύνη «Να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για την τραγωδία».

Δημοφιλή