Σοβαρές αναταράξεις σε αεροσκάφος της Qatar Airways - 12 τραυματίες

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος ανέφεραν τραυματισμούς.
via Associated Press

Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν λόγω αναταράξεων σε πτήση από τη Ντόχα προς το Δουβλίνο. Το αεροσκάφος Boeing 787-9 dreamliner παρουσίασε αναταράξεις ενώ βρισκόταν στον αέρα πάνω από την Τουρκία, δήλωσε ο φορέας εκμετάλλευσης του αεροδρομίου του Δουβλίνου, η DAA.

Κατά την προσγείωσή της λίγο πριν από τις 13:00 τοπική ώρα, η πτήση QR017 της Qatar Airways έγινε δεκτή από υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών και πυροσβεστών του αεροδρομίου, αναφέρει το BBC.

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος ανέφεραν τραυματισμούς. «Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου συνεχίζει να παρέχει πλήρη βοήθεια στο έδαφος στους επιβάτες και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας», συμπλήρωσε εκπρόσωπος της DAA.

Το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια του θανάτου ενός 73χρονου Βρετανού σε πτήση με προορισμό τη Σιγκαπούρη, η οποία παρουσίασε σοβαρές αναταράξεις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν, 20 εκ των οποίων νοσηλεύονται στην εντατική με τραύματα στη σπονδυλική στήλη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Singapore Airlines Goh Choon Phong ζήτησε συγγνώμη, ενώ η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης υποσχέθηκε ενδελεχή έρευνα.

Δημοφιλή