ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/02/2019 13:10 EET

Σπυράκη: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Μπογδάνος

Μετά τις δηλώσεις για τανκς στην ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος «κόπηκε» από τα ψηφοδέλτια.

EUROKINISSI

Στο biefing της Δευτέρας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που τους τελευταίους μήνες ο δημοσιογράφος εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές ως υποψήφιος στην Α′ Αθήνας και μάλιστα είχε ανοίξει και γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η Πειραιώς ουδέποτε είχε επισήμως επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την υποψηφιότητά του. Παρόλα αυτά, σε κοπή πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τον είχε προσφωνήσει ως υποψήφιο της ΝΔ στην Α′ Αθήνας.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή της κυρίας Σπυράκη, όταν αναφέρθηκε στο θέμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο λόγος για τον οποίο ο κύριος Μπογδάνος κόπηκε από τα ψηφοδέλτια ήταν μια διαδικτυακή συνομιλία που είχε στο twitter για την ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, όταν χρήστης του twitter (με φωτογραφία προφίλ μία σβάστικα) του είχε ζητήσει τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, εκείνος είχε απαντήσει «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

O ίδιος είχε σχολιάσει το επίμαχο θέμα, τις επόμενες μέρες στον λογαριασμό του στο twitter με τις εξής αναρτήσεις, όπου τόνιζε ότι εξέφρασε με λάθος τρόπο την θέση του, ότι η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει: