Σταματήστε ότι κάνετε! Αυτή η αεροπορική εταιρεία πληρώνει 4.000 δολάρια το μήνα για να ταξιδεύετε δωρεάν μαζί με έναν φίλο σας σε όλο τον κόσμο

Δεν είναι αστείο. Μια αεροπορική εταιρεία πληρώνει δύο άτομα για να ταξιδεύουν όλο το καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο.

Η Ισλανδική low budget αεροπορική WOW air προσλαμβάνει δύο άτομα για το καλοκαίρι για να κάνουν σύντομα ταξίδια στους 38 προορισμούς της εταιρείες.

Σε κάθε προορισμό, θα δύο -τυχερά θα προσθέταμε- άτομα θα πρέπει να εντοπίσουν ωραία μέρη για φαγητό, πολιτιστικά δρώμενα, τοποθεσίες φυσικής ομορφιάς που θα έπρεπε να δουν οι εκάστοτε επισκέπτες, νυχτερινή ζωή και μεταφορικά μέσα. Ουσιαστικά δηλαδή έναν μίνι τουριστικό οδηγό που θα προτείνει τρόπους σε όσους θέλουν να περάσουν καλά, εκμεταλλευόμενοι οικονομικές ευκαιρίες (εκτός από το χαμηλό εισιτήριο).

Αυτοί οι ηλεκτρονικοί οδηγοί, θα περιλαμβάνουν video blogs, Instagram stories, φωτογραφίες και ότι άλλο σκεφτούν που μπορεί να εμπλουτίσει τον οδηγό.

Οι δύο που θα κερδίσουν (που μπορεί να είναι δύο νικητές ή ένας που θα πάρει μαζί κάποιον φίλο ή τη σχέση του).

Θα πρέπει να κάνουν 8 ταξίδια (2 με 4 ημερών) σε οποιοδήποτε προορισμό της WOW air, καθώς και τουλάχιστον 4 ταξίδια στο εσωτερικό της Ισλανδίας.

Μεταξύ των επιλογών είναι η Βαρκελώνη, το Βερολίνο, το Μόντρεαλ, η Νέα Υόρκη, και το Τελ Αβίβ.

Όλα τα ταξίδια πρέπει να γίνουν στη διάρκεια των 10 εβδομάδων που διαρκεί η σύμβαση εργασίας, δηλαδή από την 1η Ιουνίου έως τις 15 Αυγούστου.

Ως βάση, οι happy travelers θα έχουν την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, όπου θα έχουν πληρωμένο σπίτι. Πληρωμένα θα είναι φυσικά και τα αεροπορικά εισιτήρια σε κάθε προορισμό, τα ξενοδοχεία και τα έξοδα. Επιπλέον θα δοθεί στον καθένα μισθός 4.000 δολάρια το μήνα. Το μόνο που θα καλύπτουν οι δύο που θα επιλεχθούν θα είναι το φαγητό τους καθώς και τη μεταφορά τους από την πόλη που θα προσγειωθούν στην Ισλανδία έως την πρωτεύουσα της χώρας που θα είναι η βάση τους.

Η εταιρεία δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 14 Μαΐου. Τρέξτε να προλάβετε!

(Αν σας πείσαμε, μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ).