ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/06/2018 10:26 EEST | Updated 14/06/2018 10:35 EEST

Στάσεις εργασίας σε ΜΜΜ και απεργία στα ταξί έφεραν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο και ταλαιπωρία

John Kolesidis / Reuters

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» έφερε σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας αφενός η στάση εργασίας σε ΜΜΜ και αφετέρου η απεργία των ταξί. Πολλοί οδηγοί επέλεξαν φυσικά να μετακινηθούν με τα ΙΧ τους ενώ πολλοί, κυρίως εργαζόμενοι, που ήθελαν να μετακινηθούν ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της...αυξημένης ζήτησης στα μέσα που ήταν διαθέσιμα. 

Τα πράγματα θα είναι βέβαια ακόμη πιο δύσκολα σήμερα και εξαιτίας των συλλαλητηρίων που έχουν προγραμματιστεί κατά του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Πέμπτη και δεύτερη ημέρα απεργούν οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ ενώ οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, προκαλώντας προβλήματα στις πρωινές μετακινήσεις κυρίως των εργαζομένων που έπρεπε να μετακινηθούν μαζικά κυρίως με λεωφορεία και τρόλεϋ.

Η ταλαιπωρία όμως θα συνεχιστεί και τις μεσημεριανές ώρες καθώς οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία κάνουν στάση εργασίας από τις 12μμ έως τις 5μμ και τα τρόλεϋ 12μμ έως 4μμ και έτσι το βάρος θα κληθεί να σηκώσει το ΜΕΤΡΟ. 

Νωρίς το πρωί η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στην Πέτρου Ράλλη ενώ αυξημένη, στην έξοδο της Αθηνών Κορίνθου, στην Αθηνών Λαμίας και στη λεωφόρο Ποσειδώνος (ρεύμα προς Πειραιά) από Πηγαδάκια έως Αλίμου. Αυξημένη κίνηση οχημάτων και στην Λ.Κηφισού, στην Λ.Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Κηφισίας κα.