Στην Ήπειρο τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του δημοφιλούς reality The Bachelor

Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Warner Bros, έρχεται η ακτογραμμή από την Πρέβεζα μέχρι τα Σύβοτα, το Ζαγόρι αλλά και η περιοχή του ποταμού Αχέροντα, καθώς εκεί θα γυριστούν τα επόμενα 20 επεισόδια της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς The Bachelor.

Στη σειρά, η οποία προβάλλεται σε περίπου 30 χώρες και στους δύο πρώτους κύκλους έχει καταφέρει να αποκτήσει ήδη εκατομμύρια τηλεθεατές ένας περιζήτητος εργένης ψάχνει να βρει την αληθινή αγάπη στη γυναίκα που θα παντρευτεί. Οι συμμετέχουσες στο παιχνίδι, είναι 25 και η επιλογή θα γίνει μέσα από διάφορες, ρομαντικές τις περισσότερες φορές, περιπέτειες. Τα γυρίσματα, αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, και η προβολή αυτή θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προώθησης των παραπάνω περιοχών. Πανέμορφες αμμουδιές, βοτσαλωτοί κολπίσκοι, ορεινά χωριά αλλά και δραστηριότητες στον Αχέροντα θα έρθουν για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο και μάλιστα σε διεθνές αυτή τη φορά επίπεδο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σαν αποτέλεσμα πρωτοβουλιών του σκανδιναβικού ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo, που φέρνει στην Ήπειρο περίπου 60 χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλκυση αντίστοιχων projects, αποτελεί μεγάλο ζητούμενο για την τουριστική προώθηση των περιοχών. Στο πλαίσιο των πρώτων επισκέψεων, οι συνεργάτες της εταιρείας παραγωγής, βρίσκονται ήδη στην περιοχή και δηλώνουν εντυπωσιασμένοι τόσο από τα τοπία όσο και από τη φιλοξενία των κατοίκων.