Στο Advisory Committee του Marathon Venture Capital ο Δημήτρης Μάρης

Στο Advisory Committee του Marathon Venture Capital ο Δημήτρης Μάρης
24Media

Η 24MEDIA Holding ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Marathon Venture Capital, το fund που επενδύει σε ελληνικές νεοφυείς εταιρείες τεχνολογίας με διεθνή προσανατολισμό.

Tαυτόχρονα, ο κ. Δημήτρης Μάρης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της 24MEDIA εντάσσεται στο Advisory Committee του Marathon Venture Capital.

Ο κ. Γιώργος Τζιραλής, Partner του Marathon Fund, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που έχουμε εξασφαλίσει την υποστήριξη επιφανών επενδυτών και σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε την εμπιστοσύνη τους υποστηρίζοντας φιλόδοξους επιχειρηματίες στη δημιουργία τεχνολογικών εταιρειών παγκόσμιας κλάσης”.

Ο κ. Δημήτρης Μάρης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της 24MEDIA, του μεγαλύτερου Ομίλου Ψηφιακών Μέσων και Τεχνολογίας, στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή συνεργασία με την ομάδα του Marathon Fund, η οποία έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην υποστήριξη του ελληνικού επιχειρείν, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, χρηματοοικονομικών και προϊοντικής ανάπτυξης. Η ανάδειξη ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Ελλάδα αποτελεί σταθερά μια θετική ιστορία κατά τη διάρκεια της κρίσης. Το πρόγραμμα του Equifund μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας και ισχυρό κίνητρο για την προσέλκυση και διατήρηση ανθρώπινου δυναμικού υψηλής ειδίκευσης».

Στο Advisory Committee του Marathon Venture Capital συμμετέχουν επίσης η κ. Elodie Donjon, Investment Manager του European Investment Fund και ο κ. Ιωάννης Μαρτίνος, CEO της Signal Maritime.

Δημοφιλή