Στους 8 οι νεκροί στην Εύβοια, ανυπολογιστες οι καταστροφές

Ο 8ος νεκρός είναι ο Κύπριος Γιώργος Λιβέρας, 72 ετών, φίλος και πρώην συνεργάτης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
Eurokinissi

Οκτώ νεκροί, εκ των οποίων ένα βρέφος, και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε το νησί τα ξημερώματα της Κυριακής (09/08), με τα νερά να παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ο 8ος νεκρός, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί της 10ης Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Καλάμου, είναι ο Κύπριος Γιώργος Λιβέρας, 72 ετών, φίλος και πρώην συνεργάτης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Ο Λιβέρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο Μπούρτζι και ήταν αγνοούμενος.

«Είναι με μεγάλη θλίψη που πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του φίλου και παλιού συνεργάτη Γιώργου Λιβέρα, στις καταστροφικές πλημμύρες της Εύβοιας» έγραψε ο Νίκος Αναστασιάδης στα κοινωνικά δίκτυα.«Μέσα από την καρδιά μου ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

Ο Γιώργος Λιβέρας διετέλεσε διευθυντής του Δημοκρατικού Συναγερμού και υπήρξε στενός συνεργάτης και του Γλαύκου Κληρίδη.

ιώργο Λιβέρα από την Κύπρο, ο οποίος

Ο 72χρονος Κύπριος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Μπούρτζι Ευβοίας.

Δημοφιλή