ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/07/2018 11:00 EEST | Updated 19/07/2018 11:40 EEST

Στον εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να έγδερνε μωρά με τα νύχια της. Τέσσερα τα θύματα στα νότια προάστια

Karl Tapales via Getty Images

Η 55χρονη που χαράκωσε μωρά στα νότια προάστια οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ΄ εξακολούθηση.

Από τρία διαφορετικά άτομα αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία συνελήφθη χθες Τετάρτη με την κατηγορία ότι πλήγωνε με τα νύχια της τα μωρά.

Πρόκειται για μία γυναίκα, γνωστή στην περιοχή γύρω από το μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η 55χρονη ζει στην περιοχή και συνηθίζει να περιφέρεται γύρω από το εμπορικό κέντρο. Η ίδια δεν παραδέχεται ότι έχει τραυματίσει κάποιο παιδί. Ωστόσο, στην Ασφάλεια κλήθηκαν τρία άτομα που την αναγνώρισαν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατηγορείται ότι διέπραξε συνολικά τέσσερις επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων μέσα στο χρονικό διάστημα ενός έτους.

Καταγγελία μητέρας προς την Αστυνομία, που βρίσκεται στη διάθεση της HuffPost Greece, αναφέρει ότι προσέγγισε μωράκι που βρισκόταν μέσα σε καρότσι, έξω από το ασανσέρ του εμπορικού κέντρο και προσποιούμενη ότι το χαϊδεύει το έγδαρε επιδερμικά με τα νύχια της στο πόδι. Το κλάμα του μωρού, πρόδωσε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η μητέρα αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Αυτό έγινε όταν γύρισε με το παιδί στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί διαπίστωσαν ότι το μωρό έφερε γρατσουνιές στο δεξί ποδαράκι του και πιο συγκεκριμένα στην πατούσα. Το ζευγάρι γύρισε στο εμπορικό κέντρο και μαζί με τους άνδρες security εντόπισαν την ηλικιωμένη. Η συμπεριφορά της τότε αρχίζει να γίνεται αλλοπρόσαλλη, να φωνάζει ότι είναι μητέρα εισαγγελέα και ότι δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ατιμώρητο, να επιπλήττει τη μητέρα και να λέει πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Τελικά οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, που συνέλαβε το απόγευμα της Τετάρτης τη γυναίκα.