ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/03/2015 10:33 EEST

Μπακογιάννη: Ο λαός δεν έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για ρήξη. Αλλιώς θα ψήφιζε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ ή Χρυσή Αυγή

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

"Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης, αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία", δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί της Κυριακής, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι θα σταθεί στην πρωτοπορία για την αλλαγή σελίδας, είπε "όχι" στον ηλικιακό ρατσισμό για την ηγεσία, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι σοβαρότητα και καθαρές λύσεις.

Υπογράμμισε ότι το κεντρικότερο λάθος που έκανε ως κυβέρνηση ήταν στη φορολογική πολιτική και εκτίμησε ότι τώρα αναζητεί τον βηματισμό της.

Η Ν. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η Ν.Δ. πρέπει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ προς της σωστή γραμμή, και να ψηφίζει τα μέτρα που θα έρχονται στη Βουλή προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε ό,τι αφορά στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ., η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι ο λαός "έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση, όχι για ρήξη", ειδάλλως, όπως τόνισε, θα έδινε πλειοψηφία "σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή".

Sponsored Post