ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/12/2017 20:15 EET

Στραγγαλισμός μετά από πάλη με τον πατέρα της η αιτία του θανάτου της 18χρονης στην Ξάνθη

Τι έδειξε η νεκροτομή

Στραγγαλισμός τον 49χρονο πατέρα της ήταν ο λόγος του θανάτου της άτυχης 18χρονης από τη Σμίνθη της Ξάνθης, όπως έδειξε η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης δήλωσε στο xanthi2.gr πως από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της 18χρονης, που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια- επίσης, όπως προκύπτει από την εξέταση των σορών της ίδιας και του πατέρα (ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε), είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη, καθώς στο σώμα της 18χρονης βρέθηκαν εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της, αφού τη στραγγάλισε, πήγε και κρεμάστηκε σε κοντινό δάσος, αφήνοντας πίσω του σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που το έκανε: Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του xanthipress.gr, ο λόγος του φονικού ήταν ότι η 18χρονη είχε σχέσεις με έναν νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που της είχε απαγορεύσει. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 49χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική της Αλεξανδρούπολης, από όπου είχε πάρει άδεια.

 

Sponsored Post