ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/08/2018 19:16 EEST | Updated 29/08/2018 19:47 EEST

Syncbnb: Η ελληνική start-up που καλπάζει

Facebook

Την πετυχημένη πορεία της συνεχίζει η ελληνική start-up επιχείρηση Syncbnb, η οποία  προσφέρει τη δυνατότητα συγχρονισμού των ημερολογίων κρατήσεων για καταλύματα προς ενοικίαση σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ένα νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 380.000 δολαρίων από τη Velocity.Partners, που ανεβάζει τη συνολική χρηματοδότησή της στα 600.000 δολάρια.

Η Syncbnb προσφέρει στους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές καταλυμάτων διακοπών προς ενοικίαση τη δυνατότητα συγχρονισμού των ημερολογίων κρατήσεών τους σε διαφορετικές πλατφόρμες, βοηθώντας τους να αυξήσουν τα έσοδά τους και να αποφύγουν τις διπλές κρατήσεις.

Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για να βελτιώσει την ομάδα της, να ενισχύσει περαιτέρω το προϊόν της και να μπει στην ισπανική αγορά.

Σύμφωνα με μια παγκόσμια έρευνα της Syncbnb σε περισσότερους από 1.200 ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων καταλυμάτων και διαχειριστών από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, η χρήση πολλαπλών ψηφιακών καναλιών κρατήσεων αυξάνει τα έσοδα κατά μέσο όρο 2,2 φορές, καθιστώντας απαραίτητη τη χρήση μιας διαχειριστικής υπηρεσίας.

Η Syncbnb υποστηρίζεται από περισσότερες από 200 πλατφόρμες, ενώ οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν τα ημερολόγιά τους σε δέκα από αυτές ανά πάσα στιγμή. Δεσμεύεται επίσης να επιστρέφει τις απώλειες του χρήστη λόγω διπλής κράτησης σε περίπτωση που αυτό συμβεί χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα (Zero Double Booking Guarantee).Sponsored Post