Τα 8 πιο περίεργα ατυχήματα την ώρα του σεξ (και η επιστημονική εξήγησή τους)

Μα, σαύρα στην ουρήθρα;
Koldunova_Anna via Getty Images

Όλοι κατά καιρούς μπορεί να έχουμε ακούσει ή διαβάσει για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν την ώρα του σεξ, όπως για παράδειγμα να σπάσει το προφυλακτικό.

Αυτά τα ατυχήματα που περιγράφει το Insider όμως, είναι μακράν τα πιο περίεργα που έχουμε διαβάσει ποτέ.

1. Κάηκαν τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας όταν ο σύντροφός της, της έκανε στοματικό σεξ ενώ πριν είχε φάει καυτερά. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα καυτερά φαγητά, όπως εκείνα που έχουν κόκκινη πιπεριά, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς ερεθισμούς στα ευαίσθητα δέρματα.

2. Ένας άντρας έβαλε την βέρα του στο πέος του γιατί θεώρησε ότι θα τον βοηθήσει με το πρόβλημα στύσης που είχε (προκαλώντας αιμάτωση). Φυσικά, η βέρα κόλλησε και δεν μπορούσε να την βγάλει.

Ο συγκεκριμένος άντρας διάβασε τη συμβουλή στο ίντερνετ. Βέβαια δεν γνώριζε ότι υπάρχουν ειδικά δαχτυλίδια για το πέος, και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη βέρα του.

Η βέρα σταμάτησε τη ροή του αίματος, προκαλώντας πρήξιμο και «περιφερειακή νέκρωση», αλλά η ομάδα των γιατρών κατάφερε να αφαιρέσει τη βέρα στο χειρουργείο.

3. Αλλεργική αντίδραση από κατάποση σπέρματος. Η γυναίκα ήταν αλλεργική στην πενικιλίνη και ο σύντροφό της είχε πάρει αγωγή για μια μόλυνση που είχε πάθει στο αυτί του. Η μεταφορά τέτοιων ουσιών από τον έναν στον άλλον μέσω της σεξουαλικής πράξης δεν έχει μελετηθεί επαρκώς από την ιατρική επιστήμη και η συγκεκριμένη είναι η μόνη περίπτωση που υποδεικνύει ότι είναι πιθανό.

4. Αναφορές για τραυματισμό των ανδρικών γεννητικών οργάνων που πιάστηκαν στο φερμουάρ. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο. Έρευνα που έγινε μεταξύ του 2002 και του 2010, έδειξε ότι 17.616 άντρες εμφανίστηκαν στα επείγοντα στις ΗΠΑ με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η μέση ηλικία για ένα τέτοιο ατύχημα είναι μεταξύ 18 με 22 ετών.

5. Μια γυναίκα είχε οργασμό για τρεις συνεχόμενες ώρες. Θα μας πείτε, σιγά το πρόβλημα, αλλά η γυναίκα αυτή ανησύχησε τόσο πολύ που πήγε στο νοσοκομείο. Ο οργασμός της συνεχιζόταν και μετά το σεξ, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να τον σταματήσει.

6. Μια σαύρα μπήκε μέσα στην ουρήθρα ενός άντρα, όταν αυνανιζόταν στο δάσος. Δεν έγινε γνωστό εάν έγινε τυχαία ή εάν εκείνος την έβαλε εκεί σκοπίμως. Έχουν καταγραφεί άλλωστε τέτοια περιστατικά με διάφορα αντικείμενα. Πάντως οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν τη σαύρα, η οποία όμως δεν επιβίωσε.

7. Μια γυναίκα έχασε την ακοή της μετά από ένα έντονο φιλί. Σύμφωνα με το Reuters, πρόκειται για μια γυναίκα από την Κίνα που μετά από ένα έντονο φιλί, έσπασε το τύμπανο της. Η ακοή της αποκαταστάθηκε ωστόσο μετά από δύο μήνες.

8. Μια γυναίκα έπαθε σκωληκοειδίτιδα μετά την κατάποση προφυλακτικού. Το πλαστικό του προφυλακτικού έκανε φλεγμονή που προκάλεσε την σκωληκοειδίτιδα.