Τα 'σπασε η Miley Cyrus με τον Liam Hemsworth. Aυτός είναι ο λόγος που διέλυσαν τον αρραβώνα τους

My little angel and I.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Διαφορετικούς δρόμους αποφάσισαν να χαράξουν το ποπ είδωλο της μουσικής σκηνής Miley Cyrus και ο Αυστραλός ηθοποιός Liam Hemsworth. Το άρθρο της Daily Mail αναφέρει ότι η Miley δε θέλει να γίνει μητέρα.

Δημοσιεύματα του εξωτερικού κάνουν λόγο για τον διακαή πόθο του 28χρονου ηθοποιού να γίνει πατέρας, κάτι που η τραγουδίστρια δεν έχει στα άμεσα σχέδια της. Αυτή η διαφωνία έφερε και τη ρήξη.

Δημοσίευμα της Bustle επικαλείται άτομο του στενού κύκλου του που αναφέρει τα εξής: «Αυτός δε θέλει να αναβάλλει συνεχώς την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά εκείνη πιστεύει πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Η Miley αναβάλλει διαρκώς τον γάμο τους και ο Liam εκνευρίστηκε».

My little angel and I.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Το ίδιο άτομο συνεχίζει λέγοντας πως η οικογένειά του έχει καταλάβει ότι η Miley δε θέλει να γίνει μητέρα και πως το αναφέρουν συνεχώς. «Τώρα το κατάλαβε και ο Liam και νιώθει ηλίθιος» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι, δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ενημέρωσή σχετικά με το γεγονός και αναμένεται με ενδιαφέρον η διάψευση ή η επιβεβαίωση του χωρισμού.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είναι μαζί από το 2009 και αρραβωνιάστηκαν πρώτη φορά το 2012. Χώρισαν ωστόσο το επόμενο έτος και τελικά αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους το 2016, όπου αρραβωνιάστηκαν ξανά.

(Με πληροφορίες Daily Mail, Bustle)