ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/09/2016 04:23 EEST | Updated 29/09/2016 04:23 EEST

Η νέα ενημέρωση της Google για τα κινητά iOS κάνει το stalking ακόμα πιο εύκολο

Tara Moore via Getty Images
woman texting on mobile in kitchen

Όσο και αν το αρνείστε, κάποια στιγμή στη ζωή σας θα έχετε χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρακολουθήσετε τις κινήσεις των πρώην σας, των άσπονδων φίλων σας και όσων σας ενδιαφέρουν ερωτικά.

Πράγματι, μια μικρή έρευνα (stalking!) στο διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει πολλές πληροφορίες για το που συχνάζουν, που δουλεύουν, εάν έχουν σχέση ή εάν έχουν μετακομίσει σε άλλη πόλη. Με τη νέα ενημέρωση της Google το stalking από κινητό γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

Πλέον οι χρήστες κινητών με λογισμικό iOS μπορούν με την νέα ενημέρωση της εφαρμογής της Google να χρησιμοποιούν καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο, όπως ακριβώς και σε έναν υπολογιστή. Για την ενεργοποίηση της ανώνυμης περιήγησης μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής ή να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα τρισδιάστατης αφής της οθόνης σας.

Εάν θέλετε να είστε ακόμα πιο προσεχτικοί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την δυνατότητα προστασίας του ιστορικού αναζήτησης με έναν μυστικό κωδικό που μόνο εσείς θα γνωρίζετε.