Τέλη Μαΐου έρχεται το νέο Suzuki Swift

Ακόμη πιο εκλεπτυσμένο και δυναμικό, με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τιμές από 18.450 ευρώ.
WWW.WEIGL.BIZ

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα supermini μοντέλα είναι το Swift, το οποίο φέτος γιορτάζει και 20 χρόνια στην αγορά.

Η νέα του έκδοση, που αναμένεται στα τέλη Μαΐου στην Ελλάδα, είναι πλήρως ανασχεδιασμένη, με νέα μάσκα με γρίλιες σε μαύρο χρώμα και χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα σε σχήμα L, που δένουν αρμονικά με τις στρογγυλεμένες γραμμές των φτερών. Ο δυναμικός και διασκεδαστικός χαρακτήρας του μοντέλου τονίζεται ακόμη περισσότερο από τα πίσω φώτα τριών διαστάσεων και τον φαρδύ πίσω προφυλακτήρα.

Το νέο Swift διαθέτει άνετη και ευρύχωρη καμπίνα, με εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό. Η θέση οδήγησης είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει όχι μόνο εξαιρετική εργονομία, αλλά μία καθηλωτική εμπειρία για τον οδηγό, με τα χειριστήρια να είναι οδηγοκεντρικά τοποθετημένα, διασφαλίζοντας εύκολη χρήση. Η κομψή διχρωμία σε μαύρο και ανοιχτό γκρι στις επιφάνειες του ταμπλό και στην επένδυση των μπροστινών θυρών, σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες σε σατινέ επιμετάλλωση και σκούρο ασημί χρώμα, ενισχύουν τη δυναμική και σπορ εμφάνιση του εσωτερικού.

Η οθόνη αφής HD 9 ιντσών προσφέρει γρήγορη και ακριβή απόκριση και είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android.

www.weigl.biz

Το μοντέλο εφοδιάζεται με πολλά συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Ένα ραντάρ απόστασης και μία κάμερα χρησιμοποιούνται συνδυαστικά για την ανίχνευση οχημάτων, ποδηλάτων και πεζών μπροστά από το όχημα και βοηθούν στην αποφυγή των μετωπικών, διαγώνιων και πλευρικών συγκρούσεων. Υπάρχει και Σύστημα Διατήρησης Λωρίδας, Σύστημα Ανίχνευσης Κόπωσης Οδηγού, Σύστημα Αποφυγής Αλλαγής Λωρίδας, Adaptive Cruise Control κ.ά.

Ως προς τα κινητήρια συστήματα, φέρει νέας σχεδίασης τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.2lt Z12E με καλύτερη οικονομία καυσίμου. Αποδίδει 82 ίππους με 111,7Nm ροπής. Συνδυάζεται με βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, αλλά και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT.

Αλλαγές έχουν γίνει και στο στήσιμο της ανάρτησης, ενώ έχει αυξηθεί σημαντικά η ακαμψία του αμαξώματος, για ακόμα καλύτερη αίσθηση του τιμονιού και αυξημένη σταθερότητα στις στροφές.

Προσφέρεται και αυτόματο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP AUTO που ενεργοποιείται μόλις εντοπίσει απώλεια πρόσφυσης στους εμπρός τροχούς. Σε περίπτωση ανίχνευσης ολίσθησης των εμπρός τροχών, ενεργοποιείται ο συνεκτικός συμπλέκτης, ώστε να μεταφέρει αυτόματα ροπή στους πίσω τροχούς, προσφέροντας έτσι πρόσφυση για πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση σε χιονισμένους δρόμους ή ολισθηρές επιφάνειες.

Εξάλλου, μέσω της εφαρμογής SUZUKI CONNECT ο οδηγός είναι συνδεδεμένος με το αυτοκίνητό του ανά πάσα στιγμή. Για επιπλέον άνεση, ορισμένες λειτουργίες του SUZUKI CONNECT είναι διαθέσιμες μέσω της οθόνης αφής HD 9 ιντσών.

Οι τιμές ξεκινούν από 18.450 ευρώ και συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Δημοφιλή