Τυνησία: Φύλακας τράπεζας εξαφανίστηκε με 180.000 ευρώ

Αδραξε την ευκαιρία καθώς ο τραπεζίτης που συνόδευε έκανε παράκαμψη για να συναντήσει τον υδραυλικό του και έγινε άφαντος με την τσάντα.
NurPhoto via Getty Images

Ένας Τυνήσιος που προσλήφθηκε ως φύλακας τράπεζας παρά το βαρύ ποινικό μητρώο του, πιστεύεται ότι διέφυγε με 180.000 ευρώ καθώς ο τραπεζίτης που συνόδευε έκανε παράκαμψη για να συναντήσει τον υδραυλικό του!

Ο άτυχος τραπεζίτης είχε αναλάβει να παραδώσει τα μετρητά, δολάρια και ευρώ, σε άλλο υποκατάστημα της τράπεζάς του, όπως δήλωσε δικαστικός υπάλληλος στη Μανούμπα, την περιοχή της Τύνιδας όπου συνέβη η ληστεία.

Ο τραπεζίτης συνοδευόταν από έναν οδηγό και τον φύλακα, όταν έλαβε μια επείγουσα κλήση από τον υδραυλικό του. Ο τραπεζίτης ζήτησε τότε να κάνουν παράκαμψη προς το σπίτι του, όπου βγήκε από το όχημα, αφήνοντας την τσάντα μέσα.

Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι ο φρουρός που ήταν υπεύθυνος για την προστασία της παράδοσης είχε κάνει φτερά με τα μετρητά, καθώς πρώτα ξέφυγε από τον οδηγό είπε ο Σοντός Νουιούι, εκπρόσωπος του τοπικού δικαστηρίου της Μανούμπα, στα τυνησιακά μέσα ενημέρωσης.

Τόσο ο τραπεζίτης όσο και ο οδηγός προσήχθησαν από τις αρχές.

Ο Νουιούι είπε ότι ο ύποπτος, ο οποίος είχε εργαστεί για τέσσερις μήνες σε μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, ήταν ένας διαβόητος εγκληματίας και είχαν εκδοθεί στο παρλεθόν τουλάχιστον 10 εντάλματα σύλληψής του.

Οσο για τον φύλακα παραμένουν άγνωστα τα ίχνη του...

Πηγή: alarabiya.net

Δημοφιλή