ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/01/2018 20:14 EET | Updated 08/01/2018 20:15 EET

Θρίλερ με το θάνατο 44χρονης: Άγριο έγκλημα ή αυτοχειρία; Στο κινητό τηλέφωνο η «απάντηση»

Theodore Manolopoulos / SOOC

Στις επικοινωνίες που είχε η 44χρονη Ε.Λ., η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μέσα στο αυτοκίνητό της στην Τριχωνίδα Αιτωλοακαρνανίας, επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ήδη έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω της οποίας εντοπίστηκε η γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση. Στο σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή εξέπεμψε για τελευταία φορά στίγμα από το κινητό της τηλέφωνο και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος μάρκας Ford. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι νωρίς για να αποφανθούν για το κατά πόσο επρόκειτο για αυτοχειρία ή για εγκληματική ενέργεια.

«Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η 44χρονη δεν είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές με κανέναν. Πρόκειται για μία γυναίκα που έμεινε χήρα πριν από τρία χρόνια και έκτοτε μεγάλωνε τα παιδιά της μόνη της και με τη βοήθεια συγγενών της. Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα μάθουμε περισσότερα από τον ιατροδικαστή. Η τελευταία επικοινωνία της έγινε με το γιο της. Θα αναζητηθούν όλες οι επικοινωνίες της την ημέρα της εξαφάνισης. Θα αναζητηθεί και το σενάριο να της προκάλεσε κακό κάποιος σύντροφός της. Το παράξενο είναι ότι η 44χρονη δεν φαίνεται να είχε λόγο να βρίσκεται στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή. Τουλάχιστον κανείς δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να το εξηγήσει», λέει αστυνομική πηγή.