ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/03/2018 16:53 EET

Τι λέει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου για την εις βάρος του ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία

MotionTeam

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Θα προσκομίσουμε όλα τα στοιχεία, όπως και τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, σχετικά με την εις βάρος του ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία. Εκφράζει, δε, τη βεβαιότητα ότι «θα αποδειχθεί πως στην άσκηση των καθηκόντων μου ως δημάρχου δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει ουδεμία σκιά».

Με σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσιεύματα για την προ ημερών άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του από τον εισαγγελέα διαφθοράς Θεσσαλονίκης, ο κ. Γαβότσης διευκρινίζει «το παράδοξο», όπως τονίζει, της υπόθεσης. «Κατηγορούμαι επί της ουσίας ότι παρακίνησα σε παράνομη πράξη τους πολιτικούς μου αντιπάλους και μάλιστα τους έπεισα! Ειλικρινά, αδιανόητο» σημειώνει.

«Οι ανυπόμονοι που αναμοχλεύουν σενάρια για αναγκαστική έκπτωση του δημάρχου και αποκλεισμό του από τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε επειδή ίσως έχουν ανομολόγητες προσωπικές φιλοδοξίες, είτε επειδή τυχόν υποκινούνται, σε κάθε περίπτωση προσφέρουν κακές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο» αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Προσθέτει, δε, ότι «το κεντρικό μέλημά μου ήταν και παραμένει να υπηρετώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του τόπου μου και των κατοίκων του».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)