Το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι αφήνει μία χαραμάδα ελπίδας για τον Σεπτέμβριο

Αλλά σε μικρότερη κλίμακα.
Matt Cardy via Getty Images

Τον περασμένο Ιανουάριο, ανακοινώθηκε ότι το Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι, το μεγαλύτερο μουσικό Φεστιβάλ της Βρετανίας, ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, λόγω πανδημίας.

Πιο πρόσφατα, ο ιδρυτής του, Μάικλ Ίβις, πατέρας της Έμιλι Ίβις, με την οποία συνδιοργανώνουν το φεστιβάλ, άφησε μία χαραμάδα ελπίδας, λέγοντας ότι ένα μικρότερης κλίμακας event θα μπορούσε να γίνει στο Worthy Farm (έδρα του Φεστιβάλ στο Σόμερσετ), τον Σεπτέμβριο, στην επέτειο του πρώτου φεστιβάλ.

Τώρα, η Έμιλι Ίβις, αποκαλύπτει ότι έχουν αρχίσει με τον πατέρα της να κινούνται προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

«Για όσους ζητούν νεότερα όσον αφορά τα σχέδιά μας για τους επόμενους μήνες, έχουμε υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας με στόχο να κάνουμε μία συναυλία στο αγρόκτημα τον Σεπτέμβριο», έγραψε στο Instagram.

«Φυσικά, προς το παρόν δεν έχουμε ιδέα αν θα το κάνουμε, αλλά θέλαμε να καταθέσουμε την αίτηση. Είναι απίθανο να έχουμε νέα για μερικούς μήνες, αλλά μόλις έχουμε θα σας ενημερώσουμε», προσθέτει, σημειώνοντας ότι η οικογένεια Ίβις έχει επίσης «υποβάλει αίτηση για άδεια οικογενειακού κάμπινγκ (δηλαδή, όχι για πάρτι) στο αγρόκτημα το καλοκαίρι».

«Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει, αλλά έπρεπε να κάνουμε τα πρώτα βήματα. Είναι τόσο ωραίο να κάνεις όνειρα για σχέδια και να ελπίζεις ότι κάποια από αυτά ενδεχομένως συμβούν τους επόμενους μήνες».

Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και η Τέιλορ Σουίφτ ήταν μεταξύ των σταρ που θα εμφανίζονταν το 2020, που σηματοδοτούσε τα 50ά γενέθλια του φεστιβάλ και τελικά ακυρώθηκε.

Δημοφιλή