ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/02/2018 15:53 EET | Updated 20/02/2018 15:59 EET

Το ΚΕΔΙΣΑ έκοψε την πίτα του

Παρουσία βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πρέσβεων, Διπλωματών, Στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπρόσωπων Ερευνητικών Φορέων, φίλων και συνεργατών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Amalia Athens η Εκδήλωση-Δεξίωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Κέντρου Διεθνών και Στρατηγικών Αναλύσεων (ΚΕΔΙΣΑ) για το έτος 2018. 

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος στη σύντομη ομιλία του περιέγραψε την αναπτυξιακή πορεία του ΚΕΔΙΣΑ από την ίδρυσή του τον Ιούνιο του 2015 μέχρι σήμερα καθώς επίσης και την έμφαση που δίνει στη συνεργασία με νέους ερευνητές και προπτυχιακούς φοιτητές του επιστημονικού πεδίου των Διεθνών Σχέσεων και των Στρατηγικών Σπουδών. Ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ.Κυριάκου Μητσοτάκη και βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε τη σημαντική παρουσία που έχει το ΚΕΔΙΣΑ στον χώρο των Δεξαμενών Σκέψης (Think Tanks) και ευχήθηκε να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. 

Ο εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κας Φώφης Γεννηματά και Τομεάρχης Μεταφορών & Δικτύων του ΠΑΣΟΚ κ. Λάμπρος Ρώσσης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον κ. Ανδρέα Γ.Μπανούτσο και τους ιδρυτικούς εταίρους του ΚΕΔΙΣΑ για την πρωτοβουλία τους να ιδρύσουν τον επιστημονικό αυτό φορέα μέσα στην οικονομική κρίση καθώς επίσης και για τις ευκαιρίες που δίνει το ΚΕΔΙΣΑ σε νέους επιστήμονες και προπτυχιακούς φοιτητές. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα και στέλεχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων κ.Λευτέρης Νικολάου καθώς και ο κ.Πρόδρομος Θεοδουλίδης εκπρόσωπος του Βουλευτή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιώαννη Δέδε. Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς ακολούθησε η πατροπαράδοτη κοπής της βασιλόπιτας από την Ιδρυτή & Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ.Ανδρέα Γ.Μπανούτσο υπό τις ευλογίες του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλους του ΚΕΔΙΣΑ κ. Αρίσταρχου Γκρέκα. 

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Μαρία Κολοκύθα φοιτήτρια Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και ασκούμενη στο Europe Direct του Δήμου Αθηναίων όπου κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το «έπαθλο» ήταν μία αναμνηστική καρτοθήκη με χαραγμένο το λογότυπο του ΚΕΔΙΣΑ και η δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα διοργανώσει το ΚΕΔΙΣΑ εντός του 2018.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Εκτελεστικός Διευθυντής  του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, Δρ. Πέτρος Βιολάκης, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Όμηρος Τσάπαλος, ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Μπανούτσος και ο ιδρυτικός Εταίρος και μέλος Δ.Σ του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Κωνσταντίνος Μαργαρίτου.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΣΑ

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post