ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/12/2017 11:40 EET | Updated 06/12/2017 11:46 EET

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 21χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο. Πέθανε 3 ημέρες μετά την πτώση από το βράχο

 

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο δεν έχουν τέλος.

Οι γονείς επιμένουν πως το παιδί τους το οποίο εντοπίστηκε νεκρό έπειτα από πέντε μέρες που ήταν αγνοούμενος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ την πεποίθησή τους αυτή εξέφρασαν κατά τη χθεσινή επίσκεψή τους (4/12) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντήθηκαν με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ υπέβαλαν μήνυση κατ′ αγνώστων, σημειώνοντας ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε.

Την ίδια ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση. Όπως είναι γνωστό, ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου φοιτητή στη Ρόδο, αποφάνθηκε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε δυστύχημα και όχι σε ανθρωποκτονία.

Στην ιατροδικαστική έκθεση που δημοσιεύει το bloko.gr, αναφέρονται αναλυτικά τα τραύματα που προκάλεσαν τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου. Τραύματα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προκλήθηκαν μετά από την πτώση του από βράχο. Η τελική περιγραφή ανατριχιάζει:

Υπενθυμίζεται πως ο φοιτητής έμεινε τραυματισμένος σοβαρά και αβοήθητος για 2 με 3 ημέρες, πριν αφήσει την τελευταία πνοή του.

 

blokogr

 

 

blokogr
blokogr

Sponsored Post