ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/10/2018 15:33 EEST

Το πρώτο κατάστημα της ELPEDISON στην Κηφισιά

ELPEDISON

 H ELPEDISON εγκαινίασε χτες το απόγευμα το πρώτο αυτόνομο κατάστημά της στην Κηφισιά, ανάμεσα σε εκπροσώπους των Μετόχων της, Ελληνικά Πετρέλαια, Edison και Ελλάκτωρ, πελάτες της και συνεργάτες.

Το κατάστημα ELPEDISON στην Κηφισιά έρχεται να προστεθεί στα 150 σημεία παρουσίας της ELPEDISON στην Ελλάδα, μέσω του δικτύου καταστημάτων των συνεργαζόμενων αλυσίδων Public, MediaMarkt, Electronet και ΦΩΣ καθώς και στα σημεία εξυπηρέτησης της Εταιρείας, που λειτουργούν στην Καλλιθέα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Στο κατάστημα οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν για όποιο ενεργειακό θέμα τούς απασχολεί σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο καθώς και να πλοηγηθούν στις πρωτοποριακές και φιλικές υπηρεσίες που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία προς όφελος τους.

Επιπλέον, μέσω ειδικής εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να δουν το οικονομικό τους όφελος, εφόσον αλλάξουν προμηθευτή και έρθουν στην ELPEDISON καθώς και να γίνουν πελάτες ELPEDISON, με ιδιαίτερα απλό και γρήγορο τρόπο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Νίκος Ζαχαριάδης, «με την παραγωγή στα δύο εργοστάσιά της, στη Θεσσαλονίκη και Θίσβη, η ELPEDISON καλύπτει το 5% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μας. Επίσης διαχειρίζεται το 10% της εγχώριας κατανάλωσης Φυσικού αερίου. Πρώτο μέλημά μας όμως είναι η φροντίδα των πελατών μας. Έχοντας σαν αρχή να εξυπηρετούμε τον πελάτη, όπου κι αν βρίσκεται είμαστε πάντα δίπλα του και τον στηρίζουμε με όλη μας την ενέργεια, προσφέροντας ξεχωριστές και καινοτόμες ενεργειακές λύσεις. Θέλουμε να δημιουργούμε υπεραξία για τους πελάτες μας και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία τους, τόσο μέσα από τα προϊόντα που τους προσφέρουμε όσο και μέσα από την ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους».

Και όπως τόνισε, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, «Η ανταμοιβή μας για την προσπάθεια αυτή είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Σήμερα, περισσότεροι από 100.000 πελάτες μας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε».

 

*Η ELPEDISON είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ενός από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, EDISON, της μακροβιότερης εταιρείας παραγωγής ενέργειας στην Ευρώπη και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία και ΕΛΛΑΚΤΩΡ, του ελληνικού Ομίλου ηγέτη στον τομέα των κατασκευών. Η ELPEDISON αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας και αξιόπιστο προμηθευτή φυσικού αερίου σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με συνέπεια και ακεραιότητα. Με τις 2 ιδιόκτητες μονάδες της παραγωγής ενέργειας στη Θίσβη και τη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 ΜW, είναι σήμερα ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα. Έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία και τεχνογνωσία από τις μητρικές της εταιρείες, η ELPEDISON στοχεύει να είναι πάντα ηγέτης στον τομέα της, προσφέροντας ανταγωνιστικά και καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.