Το σπίτι που χτίστηκε από 2 εκατ. ακόλουθους στο Instagram

Έδωσε φωνή σε εκατομμύρια ανθρώπους και το αποτέλεσμα, εκπληκτικό!

Όταν η σταρ των social media, Κέιτ Ράμσον, αποφάσισε να χτίσει ένα καινούριο σπίτι ζητώντας την βοήθεια εκατομμυρίων ανθρώπων: των ακολούθων της στο Instagram.

Η Κέιτ διαχειρίζεται τον λογαριασμό The Houses of Instagram, μια επιμελημένη συλλογή φωτογραφιών από όμορφα σπίτια και εσωτερικό σχεδιασμό.

Όταν η 35χρονη πήρε την απόφαση να χτίσει ένα νέο σπίτι από την αρχή, θέλησε να συμμετάσχουν και οι ακόλουθοι της, αποφασίζοντας για θέματα όπως ποια πλακάκια να διαλέξει. τι είδους στέγη να προστιμήσει κ.α.

Μέσω δημοσιευμάτων στο Instagram ζητάει από το κοινό να ψηφίσουν για διαφορετικές επιλογές και η εκείνη με τις περισσότερες ψήφους επικρατεί.

Οι ακόλουθοι έχουν λάβει ήδη σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι χωρίς να σαμποτάρουν με περίεργες επιλογές την κατασκευή του. Η Κέιτ διαλέγει δύο πράγματα που ήδη της αρέσουν έτσι ότι και να αποφασίσουν οι ακόλουθοι, η ίδια δεν θα απογοητευτεί.

Η Ράμσον κερδίζει χρήματα με το να συνεργάζεται με brands που θέλουν να διαφημίσουν σχεδιασμούς προϊόντων ή διοργανώσεις εκδηλώσεων.

Παρά την επιτυχία του πρότζεκτ της, η Ράμσον φιλοδοξεί στο μέλλον όλη αυτή η διαδικασία θα γίνει σαν οδηγός κατασκευής για όλους τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες σπιτιών.

πηγή: bbc