Η κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ τραγουδάει και το βίντεο που έγινε viral

Η μικρή Εμι τραγουδάει Αλίσια Κις και αναδεικνύει το ταλέντο της.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και αυτό ισχύει και για την Τζένιφερ Λόπεζ, της οποίας η κόρη Εμι Μάριμπελ Μουνίζ, τραγουδάει και αναδεικνυέι το ταλέντο της.

Η 11χρονη κόρη των Λόπεζ και Μαρκ Αντονι και δίδυμη αδερφή του Μαξ, τραγούδησε το «If I Ain’t Got You» της Αλίσια Κις, μετά από αίτημα της μητέρας της, στα καμαρίνια σκηνής κατά τη διάρκεια πρόβας για την επερχόμενη περιοδεία της τραγουδίστριας, με τίτλο «It’s My Party» που θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου. Οι χορευτές που πλαισιώνουν τη Λόπεζ και οι διοργανωτές που βρίσκονταν στην αίθουσα, άκουσαν το μικρό κορίτσι να τραγουδάει, το χειροκρότησαν και κάποιος από αυτούς βιντεοσκόπησε τη στιγμή.

Την μικρή Εμι συνοδεύει στο πιάνο ένας μουσικός από την ομάδα της Λόπεζ και μάλιστα την καθοδηγεί στις νότες. Στο τέλος του βίντεο, η Λόπεζ ρωτάει την κόρη της αν θα ήθελε να συμμετάσχει για λίγη ώρα σε κάποιο από τα show της, αν το θέλει. Το βίντεο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και έλαβε πολλά θετικά σχόλια στο Τουίτερ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόπεζ μιλάει για τις καλλιτεχνικές δεξιότητες της κόρης της. «Αυτό που αγαπάω πιο πολύ στην Εμι είναι η αισιοδοξία της και το ενδιαφέρον της για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μου αρέσει πολύ να την ακούω να τραγουδάει».

Όσο για τα γενέθλια της Εμι, η Λόπεζ μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο με φωτογραφίες του κοριτσιού και ένα απόσπασμα από την ερμηνεία της στο «How Far I’ll Go».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.