Το ξενοδοχείο που προσφέρει δωρεάν διαμονή σε ζευγάρια που περιμένουν παιδί

Ενώ οι υπόλοιποι που θα το επισκεφτούν θα κληθούν να πληρώσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να εορταστεί με πολλούς τρόπους από εσάς και τον σύντροφό σας. Οι περισσότεροι είναι οι συνηθισμένοι. Την διαφορά φαίνεται πως κάνει ένα ξενοδοχείο στον Καναδά και ειδικότερα στην Βρετανική Κολούμπια.

Για τις 14 Φεβρουαρίου, η επιχείρηση προσφέρει στους επισκέπτες της τέσσερις ώρες στις οποίες μπορούν να χαρούν τον έρωτά τους και να κάνουν πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα.

Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν τσεκ ιν στις 10 το πρωί και να κάτσουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες που θα τους προσφέρουν οι υπάλληλοι. Οι ιδιοκτήτες του Zed αφιερώνουν την συγκεκριμένη ημέρα στους ερωτευμένους εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το πακέτο που προσφέρει το ξενοδοχείο προωθείται μέσα από ένα συγκεκριμένο βίντεο που πρωταγωνιστεί ένα μωρό. Μάλιστα στην διαφήμιση διευκρινίζεται πως όποια γυναίκα φτάσει με τον σύντροφό της στο ξενοδοχείο και είναι έγκυος θα δεχθεί δωρεάν τις προσφορές του ξενοδοχείου.

Η Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης, Μάντι Φάρμερ, εμπνεύστηκε την ιδέα όταν τα παιδιά της ήταν μικρά και εκείνη αγωνιζόταν για να βρει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον άνδρα της.

Η προοπτική μιας ρομαντικής εκδήλωσης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν πιο ελκυστική γι′ αυτήν από ένα σκέτο μπουκέτο λουλούδια ή ένα κουτί σοκολάτες. Ετσι αποφάσισε να κάνει πράξη το σχέδιο της.

Το ξενοδοχείο Zed συνεργάζεται με τους επικεφαλής του Pride και δέχεται και ομόφυλα ζευγάρια στα καταλύματά του, αποδεικνύοντας πως ο έρωτας είναι ανοιχτός σε όλους, ανεξάρτητα από την ταυτότητα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την φύση του καθενός.

(Με πληροφορίες από CNN)