Του είπε πως «τον βλέπει σαν φίλο» ζωντανά στην τηλεόραση

Του είπε πως «τον βλέπει σαν φίλο» ζωντανά στην τηλεόραση

Ο κακόμοιρος αυτός άνδρας πήγε σε τηλεοπτική εκπομπή για να του πουν ότι είναι απλώς... φίλοι. Και εν τω μεταξύ δεν επρόκειτο παρά για ένα τηλεπαιχνίδι και όχι για μία εκπομπή με κεντρικό θέμα τις σχέσεις... Αποτέλεσμα; Ο ίδιος μπορεί να έμαθε ζωντανά πως τον βλέπουν σαν φίλο αλλά τουλάχιστον κέρδισε την παγκόσμια συμπάθεια προς το πρόσωπό του (τουλάχιστον μέσω Twitter και Ιnstagram).

Το παρακάτω βίντεο δεν θα γινόταν όμως viral εάν δεν το πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η συγγραφέας Chelsea Lockwood η οποία μάλιστα είπε:

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί είναι:

1 ΑΥΤΟ.

2. Να πεθάνεις ακαριαία

3. Να πας φυλακή

Βλέπουμε τον Steve Heiss να συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι μαζί με την καλύτερή του φίλη, Jessie. Ο παρουσιαστής ρωτά το ζευγάρι συμμετεχόντων πόσο καιρό είναι μαζί και εκεί ο κακόμοιρος ο Steve κάνοντας χιούμορ λέει έξι μήνες αλλά η Jessie γρήγορα παρεμβαίνει και δηλώνει: Όχι, όχι, Είμαστε απλώς φίλοι, μόνο φίλοι αλλά θα ήθελε να.... Τότε ο Steve κάπως ντροπιασμένος αλλά συνεχίζοντας με χούμορ, λέει: Μπορούμε να τα πούμε αργότερα και όχι μπροστά σε όλους, σε παρακαλώ; Η Jessie συνεχίζει και γελάει αλλά φροντίζει να επισημάνει ότι είναι φίλοι ξανά και πως η ίδια είναι ελεύθερη.

Σε όλη αυτή την άβολη στιγμή αξίζει να παρατηρήσετε τις εκφράσεις προσώπου του παρουσιαστή.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που η ίδια αναγκάστηκε να καλέσει τον ίδιο το Steve μέσω Instagram προκειμένου να πάψουν όλοι να τη «μισούν» για το κακό που δεν έκανε στον φίλο της αφού όπως λέει ξανά η ίδια είναι μόνο φίλοι.

Δημοφιλή