ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/07/2020 16:03 EEST | Updated 07/07/2020 17:12 EEST

Τον Σεπτέμβριο 2020 ανοίγει το Athens Capital Hotel – Mgallery, στο Σύνταγμα

Επένδυση 25 εκατ. ευρώ από τον όμιλο Λασκαρίδη.

HuffPost Greece

Μια ακόμη επιχειρηματική δραστηριότητα της «Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», του ομίλου Λασκαρίδη, έρχεται να προστεθεί στο κέντρο της Αθήνα, στο Σύνταγμα.

Ο όμιλος, που διατηρεί τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία και King George, πρόκειται να ανοίξει την 1η Σεπτεμβρίου 2020, το AthensCapitalHotelMgallery, το οποίο ήταν το παλιό King Palace, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου.

 

Christos Drazos
https://all.accor.com/B3X8

Η νέα πρόταση φιλοξενίας στην Αθήνα, αποτελεί επένδυση ύψους 25.000.000 ευρώ και θα περιλαμβάνει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακή προεδρική σουίτα. Κάθε δωμάτιο αναδεικνύεται σε έναν ολόκληρο κόσμο ξεχωριστής αισθητικής με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά.

 

HuffPost Greece
Christos Drazos
.

Επίσης, διαθέτει το MFlavours, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου και το GalerieCafé στο ισόγειο, που μπορεί να αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας.

 

Huffpost GR
.

 

Εξάλλου, το MappemondeRooftopPoolBar, έχει πανοραμική θέα στην Αθήνα.

 

Christos Drazos
https://all.accor.com/B3X8

 

 Καθένα MGallery ξενοδοχείο, ανά τον κόσμο, έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία να αφηγηθεί, η οποία εκφράζεται μέσα από το δικό του μοναδικό IconicObject και τη δική του μοναδική MemorableMoment, ένα αντικείμενο και μια εμπειρία αντίστοιχα απόλυτα συνυφασμένα με το ίδιο το ξενοδοχείο και την πόλη που το φιλοξενεί.

Σύντομα, το AthensCapitalHotel θα αποκαλύψει τα δικά του IconicObject και MemorableMoment που αντικατοπτρίζουν την ιστορία και τις παραδόσεις της Αθήνας και θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο διήγημα αυτού του νέου φάρου αθηναϊκής φιλοξενίας.

HuffPost Greece

 

«Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του AthensCapitalHotel, του πρώτου ξενοδοχείου της MGalleryCollection στην Ελλάδα, με το οποίο συστήνουμε ένα ακόμη brand της Accor στο ελληνικό κοινό, μια εξαιρετική προσθήκη στα properties του Ομίλου στη χώρα. Τοποθετημένο στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην Πλατεία Συντάγματος, το AthensCapitalHotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας,» δήλωσε ο Jean-CharlesDelgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης.