ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/02/2018 12:52 EET

Τροχαίο Ηλία Βρεττού: Στις κάμερες η λύση του μυστηρίου για το λευκό βαν που τους έκλεισε το δρόμο

Πού στρέφονται τα βλέμματα των αρχών

Eurokinissi

Έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός και η 25χρονη φίλη του εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του γνωστού τραγουδιστή, διενεργούν αξιωματικοί της Τροχαίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει μαρτυρία για παρουσία δεύτερου οχήματος –συγκεκριμένα ενός λευκού βαν- το οποίο έκλεισε το δρόμο στο  αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη φίλη του Βρεττού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 25χρονη οδηγός στους αστυνομικούς, το λευκό φορτηγάκι φέρεται να της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. Από το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού έχουν πάρει το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας που βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν τις πινακίδες του οχήματος. Ταυτόχρονα έχει ζητηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν παρακείμενα καταστήματα, καθώς και δύο ξενοδοχεία που βρίσκονται απέναντι ακριβώς από το σημείο του ατυχήματος.

Η οδηγός απεγκλωβίστηκε πρώτη από την Πυροσβεστική και είναι ελαφρά τραυματισμένη ενώ ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη, στα κάτω άκρα και στο χέρι, ενώ εντός τη ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post