ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/02/2018 11:31 EET

Τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό: Πού «κολλάνε» οι έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος. Το επικρατέστερο σενάριο

Eurokinissi

Απαισιόδοξοι εμφανίζονται οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας που ερευνούν το τροχαίο ατύχημα με τον Ηλία Βρεττό στη Γλυφάδα για την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Και αυτό γιατί παρά τις προσπάθειες δεν βρέθηκε οπτικό υλικό που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες και να «δείξει» στους αστυνομικούς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής και η φίλη του εξετράπη το πρωί της Δευτέρας της πορείας του. Η κοπέλα κατέθεσε στην Τροχαία ότι της έκλεισε το δρόμο ένα λευκό βαν, ενώ άλλοι μάρτυρες ανέφεραν την παρουσία ενός πράσινου οχήματος.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, η 25χρονη φίλη του τραγουδιστή, η οποία οδηγούσε το όχημα, έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει τυχόν σύγκρουση με έτερο όχημα που ενδεχομένως της έκλεισε το δρόμο, στη συνέχεια το όχημά της προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και έτσι εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρα.

Ο Ηλίας Βρεττός είχε γαστρεντερίτιδα και ειδοποίησε την 25χρονη να πάει να τον πάρει από το αεροδρόμιο, όπου είχε φτάσει από την Κύπρο. Το ατύχημα έγινε επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας.