ΔΙΕΘΝΕΣ
12/03/2019 13:03 EET | Updated 12/03/2019 15:42 EET

Τρόμος στον αέρα: Σκορπιός τσίμπησε Καναδή φοιτήτρια την ώρα της πτήσης

Αγνωστο πώς βρέθηκε μέσα στο αεροπλάνο.

CBC

Τρέμετε τα αεροπλάνα; Μήπως τους σκορπιούς; Οποιος φοβάται και τα δύο, τότε σίγουρα δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση της Κιν Μαλτάις, μιας φοιτήτριας από τον Καναδά που δέχθηκε το τσίμπημα ενός σκορπιού κατά τη διάρκεια πτήσης από το Τορόντο με προορισμό τo Κάλγκαρι, στις 26 Φεβρουαρίου.

Το αεροπλάνο είχε μπει σε τροχιά προσγείωσης, σύμφωνα με το RT, όταν η άτυχη νεαρή άρχισε να αισθάνεται κάτι να περπατάει στην πλάτη της. Αρχικά νόμισε πως ήταν ο αέρας από το air condition ακριβώς από πάνω της, όμως σύντομα διαπίστωσε πως ήταν κάτι πολύ χειρότερο, όταν ένιωσε ένα οξύ πόνο κοντά στη μέση της.

«Αμέσως κατάλαβα πως κάτι με είχε τσιμπήσει, όμως δεν μπορούσα να σηκωθώ για να ελέγξω τι ήταν καθώς βρισκόμασταν στην προσγείωση και δεν επιτρεπόταν να λύσω τη ζώνη μου».

Οταν το «αεροσκάφος» πάτησε στο έδαφος η Καναδή φοιτήτρια κοίταξε στο κάθισμά της και ήρθε αντιμέτωπη με το τρομακτικό θέαμα του λαθρεπιβάτη σκορπιού που ευθυνόταν για τους έντονους πόνους της.

Ευτυχώς για την ίδια, δεν αποκόμισε κάποιο σοβαρό τραύμα και γλίτωσε τον δηλητηριασμό από το επικίνδυνο αρθρόποδο, ωστόσο χρειάστηκε ιατρική βοήθεια για να ηρεμήσει από το μεγάλο σοκ που υπέστη.

Οσο για το πώς βρέθηκε ο σκορπιός στο αεροπλάνο, είναι κάτι που χρήζει διερεύνησης από την εταιρεία Air Transat, η οποία χαρακτήρισε το συμβάν «εξαιρετικά σπάνιο».

Πηγή: RT