ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/06/2019 15:39 EEST | Updated 25/06/2019 16:43 EEST

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά για όλα τα θέματα

Ο πρωθυπουργός καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ σε debate.

Eurokinissi

Επαναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας την πρότασή του για ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός προχώρησε σε αυτή την πρωτοβουλία με δεδομένο ότι η ΝΔ δηλώνει πως αποδέχεται οποιαδήποτε ημερομηνία για τηλεμαχία.

Ο Αλ. Τσίπρας με ανάρτησή του στο facebook απευθύνεται στον πρόεδρο της ΝΔ, του υπενθυμίζει την δέσμευσή του για διεξαγωγή ντιμπέιτ και τον καλεί να τηρήσει τον λόγο του. “Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έγραψε στο προσωπικό του προφίλ “Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;

Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού.
Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας”.