Τζανακόπουλος: Τα ρουσφέτια δεν αφορούν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους Τραγάκη και Δημοσχάκη της ΝΔ

«Και η υποκρισία έχει τα όρια της» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Eurokinissi

Την αποπομπή των βουλευτών της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη και Τάσου Δημοσχάκη από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ζήτησε η κυβέρνηση αποκαλύπτοντας ότι έχουν διορισμένους συγγενείς στη Βουλή. «Και η υποκρισία έχει τα όρια της» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ρώτησε

-«ο Γ. Τραγάκης, που εισηγήθηκε να γίνουν οι μετατάξεις στη σχετική διαδικασία που διενεργήθηκε στη βουλή και ο οποίος έχει διατελέσει επί δεκαετίες βουλευτής της ΝΔ, Γ.Γ της κοινοβουλευτικής της ομάδας αλλά και Αντιπρόεδρος της Βουλής, θα ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για το γεγονός ότι στη Βουλή βρίσκονται μόνιμα διορισμένοι και όχι μετά από διαδικασία μετάταξης, η κόρη του, ο γαμπρός του αλλά και η νύφη του;».

-«θα ζητήσει συγγνώμη ο Τ. Δημοσχάκης, βουλευτής της ΝΔ, για το γεγονός ότι ο γιος του είναι επίσης μόνιμα διορισμένος και όχι μετά από διαδικασία μετάταξης, επίσης σε υπηρεσία του ελληνικού κοινοβουλίου; Τη στιγμή μάλιστα που επί των δικών μας ημερών δεν έχει γίνει καμία μονιμοποίηση στο ελληνικό κοινοβούλιο».

«Τουλάχιστον ο Κ. Μητσοτάκης προτίθεται να πράξει όπως ο Πρωθυπουργός , αποσύροντάς τους από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ;» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αναρωτιόμαστε αν τη στάση του Πρωθυπουργού αλλά και της Αντιπροέδρου της Βουλής η οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη και παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει τόσο ο κος Μητσοτάκης όσο και οι εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ για θέματα ηθικής τάξης και διαφάνειας που τους αφορούν και τα οποία ρίχνουν σκιές στη σχέση πολίτη και πολιτικής. Από τη δική μας πλευρά στα ζητήματα αυτά δεν πρόκειται να συμψηφίσουμε» τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος.

Ο Δ. Τζανακόπουλος κατήγγειλε ακόμη ότι οι μετατάξεις που έγιναν αφορούσαν:

3 αποσπασμένοι στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής

6 αποσπασμένοι σε γραφεία Αντιπροέδρων του ΣΥΡΙΖΑ

4 αποσπασμένοι σε γραφεία Αντιπροέδρων της ΝΔ

4 αποσπασμένοι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

3 αποσπασμένοι στο γραφείο του Αντιπροέδρου του ΚΙΝΑΛ

2 αποσπασμένοι στο γραφείο του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ

1 αποσπασμένος στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Ένωσης Κεντρώων

1 αποσπασμένος στο γραφείο του πρώην ΠΘ κυρίου Γιώργου Παπανδρέου

1 αποσπασμένη στο γραφείο του πρώην ΠτΒ κυρίου Βύρωνα Πολύδωρα

Δημοφιλή