Τζίμι Κίμελ: Tι αποκάλυψε για τη σούπερ γενναιόδωρη προσφορά των Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον

Tο διάσημο δίδυμο προσφέρθηκε να πληρώσει τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο «Jimmy Kimmel Live!».
Getty Images

Στο πρώτο επεισόδιο του podcast «Strike Force Five», ο Τζίμι Κίμελ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μπεν Άφλεκ και τον Ματ Ντέιμον, τους καλούς του φίλους που όταν ξεκίνησε η απεργία των συγγραφέων, έκαναν μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση.

Σημειώνεται ότι οι πέντε μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του Late-night comedy στις ΗΠΑ, Στίβεν Κόλμπερτ , Τζίμι Κίμελ, Σεθ Μέγερς, Τζον Όλιβερ και Τζίμι Φάλον ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο podcast του Spotify με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στο προσωπικό των εκπομπών τους, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας στο Χόλιγουντ.

Έτσι ο Κίμελ κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε ότι το διάσημο δίδυμο προσφέρθηκε να πληρώσει τις αποδοχές δύο εβδομάδων όλων όσων εργάζονταν στο «Jimmy Kimmel Live!».

«Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον επικοινώνησαν μαζί μου και προσφέρθηκαν να πληρώσουν το προσωπικό της εκπομπής για δύο εβδομάδες, μια εβδομάδα ο καθένας», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να απορρίψει την πρότασή τους γιατί, «ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν δική τους ευθύνη».

Έκανε επίσης γνωστό ότι ο Ράιαν Ρέινολντς προσφέρθηκε να δώσει στο προσωπικό της εκπομπής δωρεάν υπηρεσίες για ένα χρόνο, από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει και η οποία είναι και χορηγός του podcast.

Ο διάσημος παρουσιαστής δήλωσε επίσης ότι ήθελε να παραιτηθεί από την εκπομπή. «Ήθελα να αποσυρθώ, το διάστημα που ξεκίνησε η απεργία. Και τώρα, συνειδητοποιώ, ότι είναι τόσο ωραίο να δουλεύεις».

Σύμφωνα με το «Τhe Hollywood Reporter», το podcast θα αποτελείται από 12 επεισόδια και οι πέντε οικοδεσπότες θα τα συντονίζουν εναλλάξ.

(Mε πληροφορίες από People)