Ευρωεκλογές: «Αυτή είναι η δύναμη του Έλληνα» - Ο Γιώργος Αυτιάς συγκινημένος για την εκλογή του

Εμφανώς συγκινημένος ο δημοσιογράφος
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς
Eurokinissi

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, που ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

«Αυτή είναι η δύναμη του Έλληνα, σας ευχαριστώ» δήλωσε ο κ. Αυτιάς, με τη Σία Κοσιώνη να σχολιάζει ότι «τρέμει».

Ο Γιώργος Αυτιάς κερδίζει την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, καθώς προηγείται σε σταυρούς με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους του.

Με ενσωματωμένο σχεδόν το 15% της σταυροδοσίας, ακολουθούσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με ασφαλή διαφορά από τον τρίτο που είναι ο κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές Φρέντης Μπελέρης.

Τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις που εξασφαλίζουν έδρα στην Ευρωβουλή καταλαμβάνουν η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, που κερδίζει τέσσερις έδρες, προηγούνται κατά σειρά ο Κώστας Αρβανίτης, ο Νίκος Φαραντούρης, ο Νίκος Παππάς και η Έλενα Κουντουρά.

Προβάδισμα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έχει ο Νίκος Παπανδρέου, ενώ για τις άλλες δύο έδρες προηγούνται ο Γιάννης Μανιάτης και ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στην Ελληνική Λύση την πρωτιά εξασφαλίζει άνετα ο Φραγκούλης Φράγκος, ενώ προβάδισμα για τη δεύτερη έδρα έχει η Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Στο ΚΚΕ τις δύο έδρες φαίνεται πως κερδίζουν ο Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Για τη μία έδρα που καταλαμβάνουν η ΝΙΚΗ, η Πλεύση Ελευθερίας και ίσως η Φωνή Λογικής προηγούνται, αντίστοιχα, ο Νίκος Αναδιώτης, η Μαρία Ζαχαρία και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δημοφιλή