ΔΙΕΘΝΕΣ
18/01/2018 09:36 EET | Updated 18/01/2018 09:36 EET

Βίντεο: Σκάφος πέφτει με ταχύτητα σε αλιευτικό. Τρόμος για τους ψαράδες

Οι ανέμελες στιγμές μίας παρέας ψαράδων στο Όρεγκον μετατράπηκαν σε απόλυτο τρόμο όταν ένα μηχανοκίνητο σκάφος έπεσε με ταχύτητα στο αλιευτικό  αναγκάζοντας τους να βουτήξουν στα παγωμένα νερά προκειμένου να σωθούν.

Ολόκληρο το σκηνικό του ατυχήματος έχει καταγραφεί σε βίντεο στο οποίο ακούγονται οι κραυγές απελπισίας των ψαράδων που προσπαθούσαν να τραβήξουν την προσοχή του οδηγού του μηχανοκίνητου ώστε να αλλάξει πορεία. Αυτό όμως δεν συνέβη και τελικά όλοι τους αναγκάστηκαν να βουτήξουν στο νερό λίγο πριν τη σύγκρουση η οποία προκάλεσε τεράστιες ζημιές. 

Και οι τρεις επιβαίνοντες υπέστησαν τραυματισμούς και πλέον ο ένας από αυτούς έχει καταθέσει αγωγή ύψους 372.500 δολαρίων κατά του οδηγού του μηχανοκίνητου σκάφους, ενώ νομικά αναμένεται να κινηθούν και οι υπόλοιποι δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός υποστήριξε ότι το ατύχημα συνέβη επειδή από τη θέση που βρισκόταν του ήταν αδύνατο να δει το αλιευτικό. Ένας από τους επιβάτες του αλιευτικού όμως ανέφερε ότι τον είδε να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο ενώ οδηγούσε κατηγορία την οποία ο πρώτος αρνείται.

Sponsored Post