Βίντεο: Πήγε τον νεκρό θείο της στην τράπεζα για να «υπογράψει» για δάνειο

Το προσωπικό κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.
.
.
Via X

Όταν η Έρικα ντε Σούζα Βιέιρα πήγε τον θείο της, ο οποίος φαινόταν να βρίσκεται σε λήθαργο, σε βραζιλιάνικη τράπεζα, οι υπάλληλοι γρήγορα αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά: «Δε νομίζω πως είναι καλά. Δεν φαίνεται καθόλου καλά» είπε δύσπιστος υπάλληλος καθώς η Βιέιρα προσπαθούσε να βάλει τον ηλικιωμένο συγγενή της να υπογράψει για δάνειο 17.000 ρεάις (3.250 δολαρίων).

Ο 68χρονο Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα ήταν νεκρός. Λίγο αργότερα η Βιέιρα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βεβήλωση πτώματος και απόπειρα κλοπής με απάτη, σύμφωνα με την εφημερίδα O Dia.

«Ήξερε ότι ήταν νεκρός...ήταν νεκρός για τουλάχιστον δύο ώρες» είπε σε εκπομπή ο αστυνομικός που διερευνά την υπόθεση. «Δεν έχω δει ποτέ τέτοια υπόθεση στα 22 μου χρόνια (σαν αστυνομικός) πρόσθεσε, ο οποίος είπε ότι υπήρχαν ορατά σημάδια νεκρικής ακαμψίας.

Βίντεο έκαναν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, καθώς τραπεζικοί υπάλληλοι υποψιάστηκαν ότι κάτι συνέβαινε και άρχισαν να τραβούν με τα κινητά. Ένας σχολίασε πως ο Μπράγκα ήταν πολύ χλωμός- «έτσι είναι» απάντησε η Βιέιρα, προσπαθώντας να βάλει στυλό στο χέρι του.

Δικηγόρος της πάντως ισχυρίστηκε πως ήταν ζωντανός όταν έφτασαν στην τράπεζα.

Δημοφιλή