ΔΙΕΘΝΕΣ
29/10/2019 17:02 EET | Updated 29/10/2019 17:03 EET

Βίντεο: Τρομακτική πτώση έστειλε τον Γερμανό υπουργό Οικονομίας στο νοσοκομείο

Εσπασε τη μύτη του και έχει ένα ανοικτό τραύμα στο κεφάλι.

ρδζ

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Πέτερ Αλτμάιερ, διακομίστηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο έπειτα από μία πτώση, δήλωσε εκπρόσωπός του, η οποία διευκρίνισε πως ο υπουργός «πηγαίνει καλά, δεδομένων των περιστάσεων».

Ο Αλτμάιερ «παραπάτησε και έπεσε την ώρα που έφευγε από τη σκηνή κατεβαίνοντας τα σκαλιά» έπειτα από ομιλία του στο Ντόρτμουντ στη διάρκεια διάσκεψης για τον ψηφιακό κόσμο, εξήγησε η εκπρόσωπος. «Τη φροντίδα του ανέλαβαν γιατροί επιτόπου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

«Πηγαίνει καλά, δεδομένων των περιστάσεων», «έχει διαύγεια και έχει ήδη ευχαριστήσει τους διασώστες και τους γιατρούς για τη φροντίδα τους», διευκρίνισε το υπουργείο.

Ενα παραβάν επιστρατεύτηκε κατά την επέμβαση των διασωστών στην αίθουσα, όπου ο υπουργός είχε εκφωνήσει την ομιλία του και το κοινό κλήθηκε να αδειάσει την αίθουσα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Ο Αλτμάιερ διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, ο υπουργός, 61 ετών, μέλος του συντηρητικού κόμματος της Ανγκελα Μέρκελ, έχει σπάσει τη μύτη του και έχει ένα ανοικτό τραύμα στο κεφάλι.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Sponsoed Post