ΔΙΕΘΝΕΣ
03/11/2019 18:48 EET

Βρετανία: Βιασμός γυναίκας σε νεκροταφείο εκκλησίας κατά το Χάλογουϊν

Από άνδρα που καθόταν δίπλα της σε ένα παγκάκι.

releon8211 via Getty Images

Θύμα βιασμού έπεσε μια γυναίκα σε νεκροταφείο κατά το Χάλογουϊν (31 Οκτωβρίου) στη Βρετανία, από έναν άνδρα που έκατσε δίπλα της σε ένα παγκάκι πριν της επιτεθεί.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, η αστυνομία του Σάσεξ ανέφερε πως το θύμα, ηλικίας περίπου 50 ετών, ήταν σε «κακή κατάσταση και ευάλωτη» μετά την επίθεση, στο Χόουβ του Ανατολικού Σάσεξ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε νεκροταφείο εκκλησίας (St. Andrew) κατά τις 17.30 με 18.00, καθώς σουρούπωνε. Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης, κοντά σε μεγάλο σουπερμάρκετ, και ο ύποπτος είναι ένας λευκός άνδρας περίπου 40 ετών, μετρίου αναστήματος, με κοντά γκρίζα μαλλιά.

Όπως είπε η επιθεωρητής Βίκι Μαρόκι, «θεωρούμε πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, μα ξεκάθαρα θέλουμε να μάθουμε περισσότερα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οποιοσδήποτε είδε ή άκουσε κάτι ύποπτο σε αυτή την πολυσύχναστη περιοχή ας επικοινωνήσει με την αστυνομία του Σάσεξ».

Μέχρι τώρα η γυναίκα δεν έχει καταφέρει να δώσει ολοκληρωμένη κατάθεση, εξαιτίας της κατάστασής της, μα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τη βοηθούν ειδικοί.