ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/12/2017 13:07 EET | Updated 03/12/2017 18:03 EET

Βρέθηκαν 130 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρη

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα και ο συλληφθείς βρίσκονταν υπό παρακολούθηση για περίπου 1 εβδομάδα

EUROKINISSI

Σε κοσμικά στέκια εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ότι κατέληγαν κάποιες από τις ποσότητες κοκαΐνης που διακινούσε ο 33χρονος σερβικής καταγωγής που συνελήφθη νωρίς το πρωί της Κυριακής σε πολυτελές διαμέρισμα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βάρη.

Στη θέα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ο 33χρονος δεν αντέδρασε και παραδόθηκε. Στο σπίτι βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 5.000.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το συγκεκριμένο διαμέρισμα για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Από τις παρακολουθήσεις προέκυψε ότι ο 33χρονος έκανε… μεγάλη ζωή, καθώς η συμπεριφορά του πρόδιδε την οικονομική του άνεση.

Την υπεράσπιση του Σέρβου ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου. Ο συλληφθείς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μέχρι τότε κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν το ποιοι ήταν οι συνεργοί του και από πού έρχονταν η κοκαΐνη. Εκτιμάται πάντως ότι η κοκαΐνη κατέληγε –μεταξύ άλλων- σε κοσμικά στέκια, καθώς πωλούνταν ιδιαιτέρως ακριβά. 

Sponsored Post