ΔΙΕΘΝΕΣ
25/09/2018 17:35 EEST | Updated 25/09/2018 18:06 EEST

Οργάνωσε την δολοφονία της αδελφής του και του εκατομμυριούχου συζύγου της

Ένας Βρετανός εκατομμυριούχος και η σύζυγός του έπεσαν θύματα δολοφονίας στην Ταϊλάνδη, όπου ζούσαν τα τελευταία 7 χρόνια. Τα πτώματα του Άλαν Χογκ, 64 ετών και της συζύγου του, Νοντ Σουάν, 61 ετών, βρέθηκαν στα βόρεια της χώρας μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή τους, θαμμένα στο δάσος.

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, την δολοφονία διέπραξαν τρία άτομα κατ΄εντολήν του αδερφού της Νοντ Σουάν. Οι δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους.

 Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από πρωί της Πέμπτης. Το ζευγάρι δεν έφτασε ποτέ σε φιλικό σπίτι που ήταν καλεσμένοι. Στη βίλα τους οι αστυνομικοί βρήκαν κηλίδες αίματος στα αποδυτήρια της πισίνας και έτσι άρχισαν οι έρευνες που οδήγησαν στην ανακάλυψη των πτωμάτων. 

Ο Άλαν έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό και η γυναίκα του φαίνεται να σκοτώθηκε από χτύπημα στο κεφάλι με σφυρί. Στη βίλα υπήρχαν σημάδια παραβίασης και ίχνη αίματος παρά την φανερή προσπάθεια των δραστών να καθαρίσουν τις επιφάνειες.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις ύποπτους για το έγκλημα, οι οποίοι όχι μόνο ομολόγησαν αλλά ενοχοποίησαν και τον αδερφό της Νοντ ως εγκέφαλο της δολοφονίας. Ο ίδιος βρίσκεται υπό κράτηση και ανακρίνεται. Είναι γνωστό πάντως πως ο ύποπτος δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

- via Getty Images

«Το κίνητρο για τη δολοφονία φαίνεται ότι ήταν μια οικογενειακή διαμάχη για την περιουσία του ζευγαριού», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

 Ο Βρετανός εκατομμυριούχος είχε μετακομίσει πριν 7 χρόνια στην Ταϊλάνδη και έχτισε την βίλα στην οποία ζούσε με τη γυναίκα του. Η κόρη τους, η οποία έμενε στην Αγγλία, έφτασε στην Ταϊλάνδη μόλις έμαθε ότι οι γονείς της δολοφονήθηκαν.

 

(Με πληροφορίες από BBC)

 

Sponsored Post