«Βροχή» από σκουλήκια σε επιβάτες αναγκάζει πτήση να κάνει αναστροφή

Οπως αποκαλύθφηκε αργότερα, οι προμύμφες προέρχονταν από μια χειραποσκευή που μετέφερε σάπιο ψάρι.
via Associated Press

Πανικός επκράτησε σε μια πτήση όταν σκουλήκια άρχισαν να πέφτουν βροχή πάνω από τα κεφάλια των έντρομων επιβατών.

Η «απολύτως αηδιαστική» κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα η πτήση της Delta να αναγκαστεί να κάνει αναστροφή περίπου μία ώρα μετά το εννιάωρο ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ και να επιστρέψει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σχίπχολ.

Οι επιβάτες ανέφεραν ότι το πίσω μέρος του αεροπλάνου είχε γεμίσει από τις προνύμφες που όπως αποκαλύθφηκε αργότερα προέρχονταν από ένα σάπιο ψάρι.

«Η οικογένειά μου και εγώ ήμασταν στη σειρά ακριβώς μπροστά από τα σκουλήκια», δήλωσε ένας επιβάτης, ο οποίος ακούει στο όνομα Nisha_16 στο φόρουμ Reddit.

«Μια κυρία ακριβώς πίσω μας είπε στις αεροσυνοδούς ότι τα σκουλήκια έπεφταν στο κεφάλι της. Γύρισα και τα σκουλήκια κουνιόντουσαν στο κάθισμα... Απολύτως αηδιαστικό».

Ο επιβάτης πρόσθεσε ότι μία από τις χειραποσκευές τους ήταν δίπλα στην «αηδιαστική» αποσκευή με το σάπιο ψάρι και ότι ο ύποπτος δράστης εξακολουθούσε να κάθεται ατάραχος και δεν αποχώρησε από το αεροπλάνο στο τέλος της πτήσης.

Μια άλλη επιβάτισσα, η Kέλσεϊ, περιέγραψε την εμπειρία της σε μια ανάρτηση στο X.

Είπε ότι παραπονέθηκε για την «απολύτως περιέργη οσμή» στο αεροσκάφος, αλλά η «μεγαλύτερη απογοήτευση» ήταν η έλλειψη προσοχής από τις αεροσυνοδούς.

«Τα μέλη του πληρώματος κάθονταν όλοι στην αίθουσα του πληρώματος και γελούσαν και μιλούσαν, ενώ ήμασταν στο αεροπλάνο για σχεδόν τρεις ώρες χωρίς να μας προσφέρουν ούτε νερό», πρόσθεσε η Kέλσεϊ.

Η Delta airlines επιβεβαίωσε ότι στην αποσκευή υπήρχαν σάπια ψάρια και σκουλήκια και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους πελάτες της πτήσης 133 AMS-DTW, καθώς το ταξίδι τους διακόπηκε λόγω μιας ακατάλληλα συσκευασμένης χειραποσκευής», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία στο Sky News.

«Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη και οι επιβάτες τοποθετήθηκαν στην επόμενη διαθέσιμη πτήση. Το αεροσκάφος αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για καθαρισμό».

Το αεροπλάνο επέστρεψε στο αεροδρόμιο Schipol το μεσημέρι της Κυριακής.

Πηγή: skynews

Δημοφιλή