ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ WAIZ

waiz: Το application που θα βάλει τη λέξη 'αποταμίευση' στο λεξιλόγιό σου

waiz application
waiz application

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτήν τη ζωή. Από τη μία είναι αυτοί που έχουν βάλει την αποταμίευση στη ζωή τους, αυτοί που έχουν πάντα χρήματα στην άκρη για μια ώρα ανάγκης. Από την άλλη είναι εκείνοι (είμαστε περισσότεροι) που η σωστή διαχείριση των χρημάτων τους φαίνεται μια δύσκολη διαδικασία που συχνά αποτυγχάνουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία.

Η αλήθεια είναι πως, όταν σκεφτόμαστε την αποταμίευση, τις περισσότερες φορές είναι γιατί έχουμε βάλει έναν στόχο στη ζωή μας, ένα βραχυπρόθεσμο πλάνο, όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι ή κάτι πιο μακροπρόθεσμο. Με λίγα λόγια, για να βάλεις τη λέξη ‘αποταμίευση’ για τα καλά στο λεξιλόγιό σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα κίνητρο, μια πρόκληση, κάτι που θα σε παρακινήσει να θέσεις έναν οικονομικό στόχο και να εξοικονομήσεις χρήματα.

Το νέο, εύχρηστο, ασφαλές και με friendly και μοντέρνο περιβάλλον application που λέγεται waiz, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις αποταμίευση. Ουσιαστικά, το app έχει τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες εκείνες που βοηθούν στο να απλοποιηθεί η διαδικασία της αποταμίευσης. Εκτός από το γεγονός πως συγκεντρώνει τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, για να μπορείς να τους διαχειρίζεσαι εύκολα, από μία οθόνη, αυτό που σίγουρα θα ξεχωρίσεις στο waiz είναι τα challenges.

Και εξηγούμαστε.

Ο προσωποποιημένος χαρακτήρας της εφαρμογής, σου επιτρέπει να ελέγχεις καλύτερα και ευκολότερα τα έσοδα και τα έξοδά σου, να κατανοείς τις καταναλωτικές σου συνήθειες και να μένεις πιστός σε ένα budget που έχεις προϋπολογίσει, θέτοντας οικονομικούς στόχους.

Για όλα αυτά, το ‘μυστικό’ είναι τα challenges, οι προκλήσεις που βάζει το waiz στους χρήστες ή και που εσύ μπορείς να θέσεις στον εαυτό σου. Μπαίνοντας στο app και κάνοντας ‘κλικ’ στις προκλήσεις, θα βρεις αυτό ακριβώς που περιγράψαμε παραπάνω: το μυστικό της αποταμίευσης.

Το application έχει κάνει ήδη τη μισή δουλειά για σένα, προτείνοντάς σου τις κατάλληλες προκλήσεις με βάση τα έξοδά σου, υπολογίζοντας ταυτόχρονο και την εκτιμώμενη αποταμίευση του μήνα.

Αν αποφασίσεις να πεις “challenge accepted”, τότε το app υπολογίζει τις συναλλαγές που πραγματοποιείς μέσα στον μήνα για τη συγκεκριμένη κατηγορία και όταν πλησιάσεις στο ποσό που έχεις αποδεχτεί, σου στέλνει ειδοποίηση. Σε οποιοδήποτε σημείο μπορείς να τα παρατήσεις. Αλλά όχι, μην τα παρατήσεις.

waiz application
waiz application

Το καλύτερο απ’ όλα, αυτό που στα δικά μου μάτια μοιάζει ως το Νο1 benefit του waiz, είναι τα challenges που μπορείς να θέσεις ο ίδιος στον εαυτό σου. Έτσι, λοιπόν, κάθε φορά που έχεις έναν στόχο, μπορείς να θέσεις ένα challenge στον εαυτό σου προκειμένου να φτάσεις στην επίτευξη του στόχου σου. Ο στόχος αυτός μπορεί να είναι για παράδειγμα ένα ταξίδι στο εξωτερικό το Πάσχα. Ουσιαστικά, τα challenges σε βοηθούν να μειώσεις έξοδα σε συγκεκριμένες κατηγορίες, αυτές που θα επιλέξεις εσύ, βάζοντας ένα όριο τι θα ξοδέψεις σε αυτές. Και κάπως έτσι, η αποταμίευση γίνεται 100% προσωπική υπόθεση. Τέλειο;

Το αγαπημένο μας στην εφαρμογή αυτή είναι το δαπανόμετρο. Ουσιαστικά, το δαπανόμετρο είναι ο τρόπος για να βάλεις πλαφόν στα έξοδά σου συνολικά (ισχύει για όλες τις κατηγορίες), ορίζοντας το όριο με βάση τις ανάγκες σου.

Αυτή είναι και η ‘μαγεία’ του waiz. Ότι ελέγχεις τα πάντα εσύ. Αν αποδέχεσαι την πρόκληση, κατέβασε κι εσύ το waiz σε Android ή iOS συσκευή.

*Η λειτουργία του waiz ακολουθεί security standards, τα οποία, επιβάλλει η ευρωπαϊκή νομοθεσία (PSD2) για την προστασία των προσωπικών τραπεζικών δεδομένων κάθε χρήστη. Τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα ώστε να προστατεύεται απόλυτα κάθε χρήστης.