Γάιδαρος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε 5 χρόνια μετά - Zει με ένα κοπάδι άγριες άλκες (Βίντεο)

Το ζώο φαίνεται πως τρόμαξε από κάτι και εξαφανίστηκε με το ζευγάρι στο οποίο ανήκε να τον αναζητά μάταια, σηκώνοντας ακόμα και drones.
Anadolu via Getty Images

Ένα περίεργο θέαμα αντίκρυσε ένας κυνηγός στη Βόρεια Καλιφόρνια, όταν αντίκρυσε ένα κοπάδι από άλκες κι έναν γάιδαρο ανάμεσά τους.

Όπως ανακάλυψε, ο γάιδαρος Diesel εξαφανίστηκε από το Σακραμέντο από τους ιδιοκτήτες του το 2019, και αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχαν νέα του, μετά από 5 χρόνια.

Για εβδομάδες έψαχναν για Diesel στο Cache Creek Wilderness, μια κακοτράχαλη περιοχή βορειοδυτικά του Σακραμέντο, αναφέρει το CNN.

Το ζώο φαίνεται πως τρόμαξε από κάτι και εξαφανίστηκε με το ζευγάρι στο οποίο ανήκε να τον αναζητά μάταια, σηκώνοντας ακόμα και drones.

Με τα χρόνια, η οικογένεια πίστεψε ότι δεν τα κατάφερε στην άγρια φύση και τον θεώρησε νεκρό.

Πέντε χρόνια αργότερα, όλα ανατράπηκαν όταν δημοσιεύθηκε το βίντεο στο instagram, όπου εμφανίζεται υγιέστατος και τρισευτυχισμένος στη μέση ενός κοπαδιού με άλκες.

Ο Diesel ήταν αρχικά άγριος γάιδαρος ο οποίος υιοθετήθηκε από το ζευγάρι μέσω του προγράμματος από το Bureau of Land Management, που επιτρέπει σε πολίτες να αναλάβουν την κηδεμονία των άγριων αλόγων, γαϊδάρων και μουλαριών.

Όταν υιοθετήθηκε έζησε στο ράντσο τους ειρηνικά τα πρώτα χρόνια της ζωής του δίπλα σε κοτόπουλα, ένα λάμα και έναν ακόμα γάιδαρο.

Δημοφιλή