Γυναίκα ακροβάτης αιωρείται πάνω από φλόγες. Γλιστρά από τα χέρια του παρτενέρ της και πέφτει

Κριτές και κοινό στο America's Got Talent πάγωσαν ενώ όλα έγιναν μπροστά τα μάτι του γιου του ζευγαριού

Οι καρδιές όσων βρίσκονταν στα στούντιο όπου γυρίζεται το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου «America’s Got Talent», σταμάτησαν για λίγο καθώς παρακολουθούσαν ζωντανά τα ακροβατικά στα οποία επιδιδόταν ζωντανά στην σκηνή ένα ζευγάρι διαγωνιζόμενων.

Τα πράγματα για το ζευγάρι- στη σκηνή και στη ζωή- δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και μπροστά στους κριτές, το κοινό αλλά και μπροστά στο παιδί τους, η γυναίκα βρέθηκε να πέφτει στο κενό. Ακριβώς από κάτω της ήταν η φλεγόμενη σκηνή, που ήταν και από τα βασικά εφέ του ακροβατικού που το καθιστούσε φυσικά ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Ο Tyce Nielsen και η Mary Wolfe-Nielsen, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, αιωρούνταν από μια φλεγόμενη μπάρα, με τον πρώτο να έχει τα μάτια του δεμένα και τη δεύτερη να επιδίδεται σε επικίνδυνα ακροβατικά. Ο δε παρτενέρ της έπρεπε κάθε φορά να φροντίζει να την πιάνει. Όλα αυτά γίνονταν ενώ επί σκηνής ήταν αναμμένη η φωτιά.

Κάποια στιγμή όμως ο άνδρας ενώ έχει καταφέρει να πιάσει την παρτενέρ του, δεν καταφέρνει να την κρατήσει και κυριολεκτικά γλίστρα μέσα από τα χέρια του.

Η γυναίκα πέφτει. Το κοινό κοιτάζει κυριολεκτικά άφωνο με τα μάτια ορθάνοιχτα και ακίνητο ενώ οι κριτές δείχνουν να σοκάρονται, να τρομάζουν.

Ο μόλις δύο ετών γιος του ζευγαριού δείχνει να μην καταλαβαίνει προφανώς τι έχει συμβεί ενώ η γιαγιά του, που τον κρατά στην αγκαλιά της βάζει τα χέρια της στα μάτια της μη θέλοντας να δει τι μπορεί να έχει συμβεί.

Και ενός τα δευτερόλεπτα φαίνεται να κυλούν βασανιστικά αργά, η γυναίκα τελικά σηκώνεται όρθια και χωρίς να φαίνεται να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, αφού η πτώση έγινε στο ειδικά διαμορφωμένο δάπεδο της σκηνής.

Όπως παραδέχθηκε το ζευγάρι, λίγη ώρα αργότερα, αυτό το ακροβατικό που παρουσίασαν ήταν αρκετά απαιτητικό και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη.

Για την ιστορία πάντως, οι δύο ακροβάτες πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.