ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/06/2018 16:52 EEST

Γυναίκα-«αράχνη» έπειθε τα θύματά της ότι θα τα διορίσει σε πρεσβείες

Eurokinissi

Προτάσσοντας το χαμόγελο και την πειθώ της, μία 57χρονη γυναίκα - «αράχνη» των νοτίων προαστίων της Αττικής, είχε καταφέρει να εισπράξει περισσότερες από 280.000 ευρώ υποσχόμενη στα θύματα της δουλειές με τις πρεσβείες των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν την «καλοβαλμένη» κυρία σε περιοχή της Γλυφάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα της είναι περισσότερα από 39. Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία, η οποία εκτυλίσσονταν για περίπου ενάμιση χρόνο με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να πιστέψουν στο πόσο ευκολόπιστα αποδείχθηκαν τα θύματα της, καθώς μεταξύ άλλων έπεισε υπάλληλο σούπερ μάρκετ ότι έχει τις γνωριμίες για να τον διορίσουν σε διευθυντική θέση πρεσβείας με μισθό δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Η 57χρονη γυναίκα είχε τον τρόπο της να γοητεύει και να... παραμυθιάζει κατά βάση ελεύθερους επαγγελματίες και να τους αποσπά χρήματα πότε για τα... διαδικαστικά, πότε για να ενταχθούν σε επενδυτικά προγράμματα και πότε για να «λαδώσουν», προκειμένου να διοριστούν στις πρεσβείες ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας και Ισραήλ. Μάλιστα, μόνο απ’ τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, απέσπασε περισσότερες από 10.000 ευρώ, ενώ τον έπεισε να τη φέρει σε επαφή και με άλλα υποψήφιο θύματα.

Ωστόσο, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη. Έτσι, το τελευταίο απ’ τα υποψήφια θύματα της, υποψιάστηκε πως πρόκειται για απάτη και προσέφυγε στην Αστυνομία. Στο διάστημα μέχρι τη σύλληψη της, η γυναίκα - αράχνη, είχε προλάβει να πείσει ένα ακόμη θύμα ότι θα τον «διορίσει» υπεύθυνο Τύπου στην Ισραηλινή πρεσβεία. Οι... αρπαχτές εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διευρύνουν και για τυχόν άλλα θύματα.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Sponsored Box