Γυναίκα πέταξε βάζο για να εξουδετερώσει τους ληστές της Ferrari του άνδρα της

Αποτυχημένη ληστεία από ατζαμήδες κλέφτες.
Sjo via Getty Images

Δύο άνδρες στην Αγγλία καταδικάστηκαν σε φυλάκιση μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να κλέψουν μια Ferrari πέρυσι, σύμφωνα με το Road &; Track.

Οι δύο άνδρες κρίθηκαν επίσης ένοχοι για παράνομη οπλοκατοχή καθώς χρησιμοποίησαν ψεύτικό όπλο για να ακινητοποιήσουν το ιδιοκτήτη του super car, αναφέρει το Robbreport.

Η αποτυχημένη ληστεία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Northamptonshire. Αφού εντόπισαν μέσω αγγελίας στο Διαδίκτυο την Ferrari, ο Mohammed Ali και ο Muhamed Juwara επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη της προσποιούμενοι ότι ενδιαφέρονταν για την αγορά του οχήματος. Μόλις επιτεύχθηκε συμφωνία, συμφώνησαν να συναντήσουν τον άνδρα στο σπίτι του στο Kirby-in-Ashfield, όπου θα ολοκλήρωναν την αγορά του οχήματος.

Ο ιδιοκτήτης της Ferrari, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, σύντομα θα μετάνιωνε που δεν ήταν πιο προσεκτικός. Μόλις έφτασαν στο σπίτι, ο Ali και ο Juwara διέταξαν τον ιδιοκτήτη, υπό την απειλή ψεύτικου όπλου, να φορέσει χειροπέδες.

.
.
nottinghamshire.police.uk

Πριν συμβεί αυτό, όμως, η σύντροφος του ιδιοκτήτη ενεπλάκη και ακολούθησε πάλη, με τη γυναίκα να χτυπά έναν από τους ληστές στο κεφάλι με ένα βάζο, σύμφωνα με την αστυνομία του Northamptonshire.

Στη συνέχεια, η γυναίκα προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία, αλλά ένας από τους Ali και Juwara άρπαξε το τηλέφωνό της πριν προλάβει. Οι δύο τους έφυγαν από το σπίτι με το τηλέφωνο της στο χέρι, αλλά χωρίς τη Ferrari για την οποία είχαν έρθει εξαρχής.

Οι αρχές χρειάστηκαν 48 ώρες για να βρουν και να συλλάβουν τους δύο άνδρες.

Δημοφιλή